Wednesday, September 4, 2013

Esprit Denim Vip

Liikkeessämme vietetiin viime torstaina kanta-asiakkaiden vip- iltaa, pääteemana Denim! Esprit  uudisti farkkuvalikomansa ja perus valikoiman lisäksi lanseerattiin myös 24Hours pants. Nämä silkinpehmeät denimit poikkeavat normi farkuista teknologiansa vuoksi. Housujen juju on itse farkkukangas.  Kuten oma teamini että asiakkaat ovat meillä rakastuneet näihin housuihin. Ei kiristä eikä purista,päinvastoin! Olo on ns. housuton kun pukee nämä ylle. ;)

Iltama onnistu mitä parhaiten,fiilis oli lepposan hyväntuulinen. Shoppailujen ja naposteluiden lomassa asiakkaat pääsivät myös vierailemaan kampaajan tuolissa. Ihanat Clicpsin tytöt toteuttivat pikakampauksia ja samalla he muistivat meidän asiakkaitamme Kms- lahjalla.  :)
2 comments:

  1. Olen etsinyt sopivaa tikkitakkia vuosia, tuo kuvassa näkyvä olisi superhieno! Taidanpa käydä kokeilemassa. Ostin maanantaina Zarasta villakangastakin, mulla on nyt 7 talvitakkia... Mutta oli niin hieno! Sinulle on haaste blogissani, jos haluat ottaa sen vastaan: http://silkkiasatakielia.blogspot.fi/2013/09/pienien-blogien-haaste.html.

    ReplyDelete
  2. 7 talvitakkia,viikon jokaiselle päivälle omansa, ei hullumpaa... :D Teethän postauksen näistä? :)

    Ja mitä tulee tähän Espritin tikkitakkiin niin se on niin ihana! Todella klassinen ja istuvuus just eikä melkein. Mustan lisäksi on myös saatavilla navyn sininen! :) Ja kiitos haasteesta, ehdottomasti tartun tähän. <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥