Saturday, September 21, 2013

Laukkukokoelman uusin tulokas

 Tadaa, Alexa Oak Regular on siis laukkukokoelmani uusin tulokas.
Ja voi että kuinka iloinen olenkaan! Viikon yhteiselon jälkeen olen ollut päivä päivältä rakastuneempi tähän kaunottaren. :)

Olen haaveillut tästä kaunottaresta jo ties kuinka kauan. Kuitenkin  tämän vuotisten hinnan korotusten myötä oma kipurajani ylitettiin tämän laukun suhteen. Joten eräänä iltana päätinkin lähteä katsastamaan Ebayn tarjonnan Mulberryn laukkujen suhteen. Ja muutama varteenotettava ehdokas löytyikin. En kuitenkaan lähtenyt suinpäin ostamaan laukkua, vaan ihan alkuun pyysin myyjältä kuvia itse date coodista sekä kuitista. Tämän jälkeen kyselin ystävälliseltä Almalta hänen mielipidettään laukusta ja tämän aitoudesta. Sekä samanaikaisesti olin myös yhteydessä PurseForumiin. Muutaman kerran kävin lukemassa myös ihanan Lilin kokemuksista hänen ostamastaan Alexasta.  


Ja niin siinä kävi sitten että huusin laukun omakseni muutaman päivän kulutta. Maksuvälineenä käytin paypalia, halusin loppuun asti nimittäin taada oman ostoturvani. Ja heti seuraavana päivänä myyjä ottikin kertaalleen yhteyttä minuun ja postitti laukun vielä samanapäivänä. Laukku saapui Englannista, joten myyjätär vielä postitti lähetysseuranta koodin. Muutaman päivän kuluttua noudimme paketin postista ja ette arvaakkaan kuinka jännittinyt olin!?  Kädet täristen availin pakettia ja siinä samalla taisi muutamat ilon kiljahduksetkin päästä. :D

Täällä siis ilmoittautuu yksi onnellinen Alexin kantaja. :)
Mitäs mieltä sielä ollaan Alexasta? Tai ylipäätänsä Second Hand- yksilöistä?

15 comments:

 1. Replies
  1. Täydellinen lisäys laukkukokoelmaan. <3

   Delete
 2. OOH! Olen kyllä nyt vähän kade sulle. Kyllä Alexa on niin kaunis! <3
  Vielä joku päivä ostan sen itselleni. ;)

  Ihanaa päivää sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alexa on kyllä tavattoman kaunis laukku, oakin &kullan yhdistelmä on pettämätön.
   Kyllä sinäkin vielä joskus tulet kantamaan tätä kaunotarta käsivarsilla, olen aivan varma. :))

   Ihanaa sunnuntaita. <3

   Delete
 3. Voi se on kyllä kaunis! Onnittelut siis uudelle omistajalle! Itse voisin kyllä myös harkita vastaavassa tilanteessa Second Hand-yksilöä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Stiina! :)) Second Hand- yksilöt vaativat pikkasen "enemmän" vaan pohjatyötä, mutta kyllä se työn uurastus palkitaan siinä vaiheessa viimeistään kun ostosuoritus on 100% onnistunut ja pitelet käsissäsi jotain hyvin odotettua yksilöä. :)

   Delete
 4. Oii onnittelut Alexasta! Itsekin rakastun omaani myös päivä päivältä enemmän :) Hienoa, et löysit omasi secondhandina, nykyään merkkilaukkujen hinnat on kyl ihan hulluja, joten rupeaa olemaan aika paljon fiksumpaa hankkia laukut käytettyinä. Ei kai siinä mitään, jos tosiaan on varovainen ja pitää huolta, että kaikki aitoustodistukset sun muut löytyy jne :) Sekä tää sun, että Lilin kuulostaa ihan aidoilta tapauksilta, niin teillä on kyllä käynyt hyvin!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin eihän kukaan halua tulla huijatuksi kuitenkaan!? Itse ainakin suosittelen Second Hand- yksilöitä, pikkasen se vaati kuitenkin työntekoa ennen kuin ostoa kannattaa harkita. Mutta on se fiilis vaan aika mahtava kun kaikki on mennyt putkeen ja pitelet käsissä aivan uuden karheaa yksilöä ja rahaakin jäi vielä säästöön. :))

   Delete
 5. Upea ostos, onnittelut! Minulla ei ole Mulberryn laukkuja, vain huivi ja yksi rannekoru. Laukuissa olen enemmän LV-tyttöjä :) Merkkilaukuissa hinta kirpaisee, mutta toisaalta kyllä ne sitten vuosia kestävätkin. Ihmismieli on siinä niin ihmeellinen, että halpaan tuotteeseen kyllästyy nopeammin kuin kalliiseen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin kyllähän merkkilaukut tai ylipäätänsä luksustuotteiden on tarkoitus maksaa itsensä vuosien saatossa takaisin. Tai näin ainakin itse ajattelen, ja siksipä haluankin tiettyihin asioihin panostaa. :)

   Ihanaa sunnuntaita Kristiina! :))

   Delete
 6. Ah, kaunis laukku! :) Musta on hyvä idea ostaa second handina, jos on tarkkana ja selvittää taustoja kuten sinä teit. Hyvä ostos! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alexa on kyllä kaunis kuin mikä. Ensi viikolla viimeistään tapaatte... ;)

   Ihanaa sunnuntaita murunen. :)

   Delete
 7. Voi että se on upea! Itsekin rakastan omaa Alexaani kovin paljon :)

  ReplyDelete
 8. Ihana Alexa<3 Onnea uutukaisesta!:)

  ReplyDelete
 9. Nätti laukku! Haha pientä salapoliisintyötä saa kyllä aina tehdä, kun ostaa laukkuja netistä ;DD

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥