Monday, September 16, 2013

Oh Mulberry

No klassikkohuivihan se siinä! Tämänhän perässä minä viime viikolla vierailin Mulberryn liikkeessä. Olin kylläkin täysin varautunut että jäisin nuolemaan näppejäni tällä erin, sillä nämähän loppuvat altayksikön joka syksy. Mutta näin ei käynytkään, vaan huiveja oli vielä saatavilla. Lucky me! ;)  

Olen muuten aina saanut Mulberryn liikkeessä hyvää palvelua kuten tälläkin kertaa. Nytkin huivia mallailessani juttelimme hinnankorotuksista ja yleisesti heidän käyttämistään materiaaleistaan. Tämäkin iki-ikuinen klassikko huivi on saanut pientä päivitystä nimenomaan materiaaleihinsa: 50% merinovillaa & toiset 50% cashmerea. Huivi on kertakaikkisen pehmeä ja ennen kaikkea lämmin.  Voin jo nyt luvata että tätä kaunokaista tullaan näkemään luvattoman paljon kaulassani seuraavia vuodenaikoja ajatellen. ;)

10 comments:

 1. Oi, on se vaan ihana! Haaveilen itse siitä pinkistä versiosta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No se pinkkihän sopis sulle kuin nenä päähän. ;)

   Delete
 2. On se vaan paras ja ihanin huivi vaikka olisi kuinka monella, sopii ihan kaiken kanssa:) Omani alkaa olla kyllä jo parhaat päivänsä nähnyt.. :( Mulla on muuten myös todella positiivisia kokemuksia palvelusta mulberryltä, kesälläkin myyjät olivat aivan ihanan huumorintajuisia ja palvelualttiita vaikka kuinka usein liikkeessä jahkailemassa kahden eri laukun välillä:) Liekö siellä myyjät vaihtuneet, tosi monesta paikasta kun on aikaisemmin saanut lukea että palvelu olisi huonoa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi,todella kurja kuulla. Onko mielestäsi vika ollut itse laadussa,vai missä? Niin, paljon olen myös itse lukenut heidän huonosta palvelustaan... Hassua miten kokemukset voivatkaan poiketa näinkin paljon toisistaan!? Isoa henkilöstöä tuskin heillä kuitenkaan on Suomessa.

   Delete
 3. Onnea uudelle perheenjäsenelle ;) Tuo on kyllä loistava klassikko, jota käyttää pitkään ja säilyy pitkään hyvänä :) (nimim. ostin omani vuosia sitten ja on edelleen kuin uusi, mitä nyt vähän nyppyyntynyt jostain kohtaa)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuullostaapa hyviltä kokemuksilta, toivon samaa kohtaloa omalleni. Jotta tyttärenikin voisi ehkäpä joskus kietoa tämän kaulaansa. ♡

   Delete
 4. On se vaan niin kaunis! Onnea uudesta ihanuudesta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt vaan toivon pitkää ikää tälle kaunottarelle. :))

   Delete
 5. Tuota ihanuutta kelpaakin käyttää ja näytellä! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä! :) Toivottavasti sinäkin saisit pian hänet omaksesi... :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥