Tuesday, September 17, 2013

Päivän asua kera uuden huivin


Bleiseri / Hm, Pusero / Tommy Hilfiger, Farkut / Esprit
Loaferit / Esprit, Kello / Mk, Clutch / Mk

13 comments:

 1. Missä päin asut? :) Onko sinulla joku koulutus tuohon vaatealan työhön? :)
  T: Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Sara! :) Asustelen Varsinais-Suomessa ja mitä työhön tulee niin olen ollut sangen onnekas että olen saanut aikoinaan mahdollisuuden päästä toteuttamaan itseäni vaatealalle liittäen myyntityön. Intohimo ja palava halua ovat suonneet minulle mahdollisuuksia. Koulut olen keskittänyt myynti/liiketalouksiin. :) Kiitos kommentistasi ja toivottavasti kuulen sinusta vielä. :))

   Delete
 2. Replies
  1. Joo, piti heti päästä rakentamaan kokonaisuutta uuden huivin innoittamana. ;)

   Delete
 3. Vau! Upea combo tuo bleiseri ja huivi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kuinka ihana kommentti, kiitos tuhannesti. <3

   Delete
 4. Aww mikä huivi! <3 Onneksi olkoon uudesta ihanuudesta! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän tämä uutukainen on aika ihana. Nyt vaan toivon pitkää ikää tälle, jotta tyttärenikin voisi jonakin päivänä käyttää tätä. :)

   Reipasta torstaita Jenna! <3

   Delete
 5. Ihanat syksyiset sävyt tässä asussa! Tuo Mulberryn klassikkohuivi on kyllä niin monikäyttöinen asuste, sopii lähes kaiken kanssa :) Ihanaa loppuviikkoa kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, piti heti päästä rakentamaan asukokonaisuus huivin värimaailman mukaan. ;D Ja tuo Hm:n bleiseri sointu ku nenä päähän tämän huivin kanssa. :)

   Ihanaa loppuviikkoa myös sinne! :))

   Delete
 6. Tuo huivi on kyllä ihan huippu ja niin monikäyttöinen!:) Silmiin osui myös tuo sinun lompsa tai pussukka, mistä olet sen hankkinut?:)

  ReplyDelete
 7. Tuo huivi on kyllä ihana ja niin moni käyttöinen!:) Pongasin sun kädestä myös tuon lompsan tai pussukan..Mistä olet sen ostanut?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan monikäyttöinen kauniin värimaailmansa puolesta, olen melkeenpä joka pvä nyt töihin lähtiessä kietonut tämän kaulaani. :)

   Clutchin / kukkaron olen ostanut vuosi sitten Stockmannilta, tässä vastaavanlainen mustana: https://stockmann.com/p/fi/MICHAEL-Michael-Kors-Large-Multifunction-suojakotelo/644163/127214?itemId=644166

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥