Friday, October 18, 2013

Daniel Wellingtonin watches!

Arvatkaahan kukapa on mennyt ihastumaan Danielin Wellingtonin kelloihin!? No minä... ;) Viimeiset kolme vuotta olen ollut todella uskollinen Michael Korsin kellolleni, eipä taida olla päivääkään ostoni jälkeen kun en olisi häntä ranteeni sujauttanut. Korsin kelloni on JetSet- mallia, ja kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä ihanuus se jaksaa vieläkin ihastuttaa. Ja ehkäpä nimenomaan kellon yksinkertaisen olemuksen takia. Jetset- kello sointuu asun kuin asun kanssa ja ennen kaikkea se sopii täydellisesti myös korukokoelmani aarteihin. Korsin lisäksi laatikostani  löytyy myös  Espritin kultainen kello,tosin tämä Espiritin yksilö ei ole nähnyt päivänvaloa enään sen jälkeen kun Korssi muutti talouteen. :D Jokunen viikko sitten vierailin Timanttisilla ja siinä koruja ihastellessani silmääni pistikin Daniel Wellingtonin valikoima. Kelloista huokui ajattomuus sekä pieni maskuliinisuus pisti myös silmääni. Kelloja en kuitenkaan lähtenyt silloin mallailemaan, mutta olisiko sittenkin pitänyt? Sillä aina silloin tällöin huomaan huokailevani näiden perään, ja moisia sydämen tykytyksiä en ole kokenutkaan Korsin hankittuani. ;) 

67117780_blog

Mitä mieltä sielä ollaan Danielin valikoimasta? Ja löytyykö moinen kaunokainen sinun kellokokoelmastasi? :)

2 comments:

  1. Oon jonkin aikaa miettiny DW:n kellon ostamista, mutten ole vielä ihan varma onko se SE kello minkä haluan seuraavaksi ostaa! ;)

    ReplyDelete
  2. Ymmärrän!:) Nykypäivänä kun kellojenkin tarjonta on todella laaja, ei niitä päätöksiä ihan hetkessä tehdä. ;) Ihanaa alkavaa viikonloppua Roosa. :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥