Wednesday, October 2, 2013

For men

Täällä ollaan juurikin palauduttu pääkaupunkiseudulta. Olin tänään taas kokoamassa yhtä ensi vuoden mallistoa pääkonttorillamme, hektinen päivä takana mutta energiaa riittää vielä liiaksikin. Varsinkin kun ensi viikolla alkaa puhaltamaan uudet tuulet!:)

Alku viikosta pääsemme laajentamaan valikoimaamme ja siinä samalla tietenkin asiakaskuntaakin. Ensi maanantaina lanseeramme siis miestenvalikoiman myymäläämme. Jippiii!!!  Tätä projektia onkin työstetty viime talvesta saakka, enkä voi uskoa että itse toteutus on jo ensi viikolla.Aivan mahtavaa! :) Inspiraatio on siis tällä hetkellä aivan huipuissaan. Kotoota löytyy niin kuvastoja kuin  leikkeitä ja tottakai myös Pinterestiin olen luonnut kansion nimeltään For Men

kuvat täältä,täältä ja täältä.


Näin alkuun ainakin valikoimamme tulee koostumaan hyvinkin klassisesta pukeutumisesta: neuleita, kauluspuseroita, denimiä, t-paitoja, villakangastakkeja / trenssejä.
Hyvinkin Casual- tyyppistä, mutta ennen kaikkea siistiä sellaista.

Ah, fiilis on kyllä mahtava. Taidankin tästä lähteä seuraavaksi kuluttamaan energiaani lenkkipolulle. :)

6 comments:

 1. Hei! Mihin myymälään tämä mallisto tulee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Skanssin Espritin myymälään. :))

   Delete
  2. Kiitos tiedosta. Taidanpa poiketa. :)

   Delete
 2. Meillä on mies puettu aika tarkkaan kolmeen eri merkkiin päästä varpaisiin ja yksi niistä on teidän. Kehuu aina, miten hyvin etenkin perus paidat kestävät pesun ja kulutuksen. Se kun on tuommoinen laatutietoisempi, vaate ostetaan vaan jos se varmasti kestää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kommentti, kiitos Dahlia. <3 Välitän terveiset eteenpäin ensi kerralla kun vierailen pääkonttorilla! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥