Monday, October 28, 2013

Hunter Jelly socks

Kylläpä viikonloppu vierähtikin nopeasti!  Lauantai- päivä meni tosiaan töiden parissa ja sunnuntaina vuorostaan aherrettiin perheen kesken mökillä. Meillä päin koko viikonloppu oli todella sateisen harmaa. Näinollen Hunterit ovat olleetkin nyt kovassa käytössä, ja voit vitsit kuinka tyytyväinen olenkaan niihin. Huntereilla kun voi huoletta lähteä sienimetsään että kaupungille! :)

Kylmenevät säät ovat kuitenkin vasta edessäpäin, joten näihin kumisaappaisiin on ehdottomasti  hankittava lämmikettä jotta saappaiden käyttöaikaa saisi pidennettyä.  Saappaat kun huolehtivat kyllä jalkojen kuivuudesta, mutta ei niinkään sitten pidättele pientä pakkasherraa. Hunterin omaan valikoimaan kuuluukin  Jelly sock:t, kyseiset sukat tuovat saappaille talvisemman ilmeen sekä tuovat nimenomaan varpaille lämpöä koleammallakin kelillä. Nyt siis pitäisikin osata päättää missä värissä nämä fleece-sukat hankkisi ja ennen kaikkea mistä löydän matalaan varteen suunniteltut Jelly sock:it!?

Lokakuu-2013 030

Ei siis muuta kuin kooklettamaan asiaa, joten sukkapohdintojen parissa toivottelenkin nyt
super reipasta alkavaa viikkoa! :))

4 comments:

 1. Olisi hyvä juttu jos viitsisit kiinnittää huomiota oikeinkirjoitukseen. Ihmettelen suuresti miten voit kirjoittaa kaupunkille tai Helsinkissä. Blogiasi olisi mukavampi lukea jos se ei olisi täynnä räikeitä kirjoitusvirheitä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt on teksti korjattu, kiitos Anonyymi! :) Taisi aamulla olla vielä kilon verran unihiekkaa silmissä kun tekstiä kirjoittelin. ;)

   Delete
 2. Minäkin olen harkinnut noiden sukkien tilaamista ja ainakin shopbopilla on niitä ollut. Tosin itse olen vain törmännyt niihin pitkiin :/ Värin päättäminen onkin jo astetta hankalampaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, mä en myöskään osaa päättää ottaako mustat vai valkoiset! Molemmat kun ovat todella kivoja. :D

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥