Saturday, October 5, 2013

Nahkaiset kosketusnäyttöhansikkaat

Muistatteko vielä tämän postauksen, jossa listasin tulevan syksyn hankinnat!? Kyseinen lista pysyi visusti mielessäni koko kuukauden ajan ja takanapäin onkin nyt oikein mieluisia ostoksia. Ja yhdet niistä ovat hansikkaat. :)

Kuluneen viikon aikana muutamina aamuina on pakkanen päässyt yllättämään ja näinollen hanskoja on saanut jo kaivella esille. Nahkahansikkaita löytyy kyllä entuudestaan niin mustina että ruskeina, mutta yksilläkään näistä ei voi itse älypuhelinta käyttää kuitenkaan itse hansikkaat kädessä. Nyt kuitenkin tämäkin ongelma on ratkaistu ja ostin alkuviikosta Lampaannahkaiset hansikkaat Espritiltä. Etusormissa on pienen pieni yksityiskohta, sydän. Ja näiden sydämien ansiosta älypuhelimen käyttö onnistuu ihan hansikkaatkin kädessä. :)


Eipähän siis tarvitse enään palelluttaa sormi poloisia kun puhelin pirisee... ;)

5 comments:

 1. Hienot ja varmasti näppärät! Inhoan talvea senkin takia, että näpit jäätyvät kännykkää näpytellessä. Onko tuo postauksen otsikko ehkä vähän "vinksahtanut" ;D Ei kai niissä hanskoissa kuitenkaan kosketusnäyttöä ole, hih!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Otsikko on nyt oikaistu... :D Kirjoitin suoraan puhekielellä näiden hansikoiden myyntiargumentin. :) Mutta kyllä, näppäräthän nämä ovat kuin mitkä. Suosittelen! :))

   Delete
 2. Tosi kätevät ja kerrankin vähän erikoiset kosketusnäyttöhanskat! Yleensä ne ovat olleet tylsiä. Pakko käydä katsastamassa Espritiltä!

  ReplyDelete
 3. Käy ihmeessä,aivan ihanat hansikkaat! Väri vaihtoehtojakin löytyy... :)

  ReplyDelete
 4. Nämä hanskat on niin upeat! Valitettavasti hukkasin toisen omistani, enkä löydä mistään näitä käytettyinä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥