Tuesday, October 8, 2013

Kotitohvelit

Tein tänään aivan mielettömän hyvän löydän, ja mikä parasta tämä hankinta kuului myös lokakuun ostoslistalle. :) Töiden jälkeen piipahdin nopeasti Aleksi13:ssa katsastamassa heidän tämän hetkistä saapasvalikoimaa. Siinä kuitenkin hetken kenkä- osastolla pyörittyäni silmääni osui nämä o.i.s:n tohvelit.  Kaksi paria oli enään jäljellä ja molemmissa roikkui -50% aletarra. Ulkokenkien mallailu vaihtuikin siis sisäkenkien sovitukseen... ;) 

Sisävuori on itsestään lammasta, joten pehmeiden askeleiden lisäksi myös lämpivät jalat ovat taattu. Lisäpisteitä ropisi myös mallin että värinkin osilta. 
Ette arvaakkaan oliko tällä kotihiirellä siis hymyherkässä tämän löydön jälkeen ja ennen kaikkea kiire päästä kotiin. :)



Nyt sujautankin siis tohvelit jalkaani ja suuntaan murujen kanssa olohuoneeseen nauttimaan takan lämmöstä sekä iltateestä. Näissä tunnelmissa siis toivottelinkin rentoisaa tiistai- iltaa. :)

6 comments:

 1. Ihanat tohvelit! Mulla on melkein samanlaiset, Shepherdin. Ellokselta tilasin, taisin saada ne kans puoleen hintaan alekoodilla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itseasiassa olin aikeisessa nimenomaan ostaa Shepherdin tai Uggi:n kotitossut, olen kuullut niistä nimittäin pelkkää hyvää. :) Toivotaan nyt että nämä o.i.s. tohvelit ovat myös yhtä laadukkaat. :))

   Delete
 2. Eikä!! Mä haluun noi tohvelit, näyttää ihan ylimukavilta jalkaan!<3 :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä ne on, ylimukavat. :D Kurkistahan Uggi:n / Shepherdin valikoimaan, heiltä löytyy vastaavia. :)

   Delete
 3. Voi ihanat! <3 Eittämättä kyllä lämpimät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kylmiä pakkaspäiviä odotellessa. <3 ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥