Wednesday, October 23, 2013

Mustat avokkaat

Nudet sekä mustat avokkaat ovat ehdottomasti vaatekaapin kulmakiviä. Nudeiset korkokenkät ovat aivan must keväällä / kesäällä, nudella kun saa kivasti huijattua lisäpituutta kokonaisuuten. Ja mitä vuorostaan tulee mustiin, niin näitähän voi käyttää vuoden ajasta riippumatta.  Näillä perus väreillä pärjää jo hyvin pitkälle. Ja arvatkaapa kenellä on tällä hetkellä nimenomaan puute mustista avokkaista? Loppuvuodelle on luvassa syntymäpäiväjuhlia / ylppäreitä / pikku jouluja, joten tämä suuren suuri aukko on paikattava sitä ennen. Aikaisemmin olen ostanut milloin mistäkin mustat avokkaat ja joka kerta on saanut vähän pettyä. Tekonahka pienelläkin vekillä ei vaan ole mitää kaunista katseltavaa.
 
Tässä aamukahvia siemailessani lähdinkin kartoittamaan verkkokauppojen valikoimaa, ja tähän mennessä omaa silmääni on erityisesti ihastuttanut Michael Korsin avokkaat. Itseasiassa olen yhtä mallia sovittanutkin jalkaani viimeksi kun vierailin Helsinkin Stockmannilla. Korkoa löytyy mutta maltillisesti, malli on ajatonta ja ennen kaikkea musta on musta. Eikä siltä väliltä! Vielä en kuitenkaan tilannut mitään, vaan ajattelin joku päivä  suunnata ihan ajan kanssa keskustaan metsästämään näitä mustia avokkaita. :)

y
 
 Kuuluvatko mustat avokkaat sinun vaatekaapin kulmakiviin? :)

10 comments:

 1. Kyllä! Mustat ja nudet ovat semmosia mitkä on pakko olla. ;) Haaveilen Christian Louboutin avokkaista ja toivon mukaan toteutan sen haaveen ensin vuonna, kun meille tulee miehen kanssa 10v. täyteen. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punaiset paholaiset ovat kyllä kauniit,kyllä niistä tuleekin haaveilla♥
   Ja mitä tulee vuosipäivään, niin meillä tulee myös nyt marraskuussa mieheni kanssa 10v. täyteen. ♥:)

   Delete
 2. Äitini on joskus kauan aikaa sitten sanonut, että aina voi ostaa hyvinistuvat mustat avokkaat. Tämä oli se kohta, jonka temperamenttinen ja pässi tytär päätti sitten kuunnella... Lopputulos: Töissä on kolmet (matalat, puolikorkeat ja sitten ne korkeat) ja kotona muutamat, puolikorkeilla ja korkeilla koroilla. Ja silti haluaisin vielä yhdet ainakin... Joten kuuluvat, ehdottomasti kuuluvat.

  Toivottavasti ne omat löytyvät vielä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äitisi on kyllä aivan oikeassa! Ihana.♥ Mistä sinä olet hankkinut avokkaasi? Voisitko mahdollisesti tehdä oman postauksen aiheesta?:)

   Delete
 3. Oih mitä kaunottaria! :) Mustat korkkarit ovat must jokaisen naisen vaatekaapissa. :) Minulla on useammat ja ne menevät aina asuun kuin asuun. :)
  Toivotaan, että löydät etsimäsi! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No näinpä! :) Nyt pitääkin siis päästä kaupoille oikein ajan kanssa. :)

   Delete
 4. Ei vielä, mutta olen päättänyt, että kun valmistun 2015 keväällä, jalassani on ne oikeat, täydelliset peruskorkkarit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuullostaa hyvältä! :) Ja ehdottomasti on tärkeää että ne nimenomaan ovat sinun jalkaasi täydelliset,noinkin suurena päivänä ne jalat on ehdottomasti otettava huomionn jotta jaksaa. :)

   Delete
 5. Kauniita kenkiä kollaasissasi! :) Mä löysin omat klassikkokorkkarini kesän alesta Dinskosta sekä mustina (nahkaa), että nudeina (nupukkia) ja hintaa jäi alen jälkeen per pari onnettomat 25 euroa! Olin ihan pakotettu siis hankkimaan kummatkin parit, jotka ovat jo nyt saaneet vaikka ja kuinka käyttöä. :)

  Eli kannatan ehdottomasti satsaamista klassisiin ja ajattomiin nahkakorkkareihin, nimittäin jos istuvat hyvin jalkaan, niin maksavat itsensä - hinnasta viis - takaisin takuuvarmasti ajan saatossa. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii,sinäpä olet tehnyt todella hyviä löytöjä! Tarviikin piipahtaa Dinskossa. ;)

   Kyllä se vaan niin on että mustat että nudet korkkarit ovat ikuisia kavereita kun laatuun vaan satsaa. Tämä asia ollaan opittu kantapään kautta! :D

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥