Tuesday, October 15, 2013

Syksyä kynsissä


Yleensä tulee suosittua hempeitä sävyjä kynsissä, sävyjä jotka on helposti yhdistettävissä asun kuin asun kanssa. Esmes. ranskalainen manikyyri on ikuinen klassikko, tämä lakkaus kun ei petä koskaan. Mutta kuten sanottaneeko niin vaihtelu virkistää mieltä,eikös!? ;)

 Empimistä on tosin ollut tämän värin suhteen, sillä en tykkää yhtään jos itse kynsien väri riitelee itse vaatteiden värimaailman kanssa. Ja toiseksi, pelkäsin että lopputulos on minun kynsissä pikemmin goottimainen kuin trendikäs. :D Onneksi annoin kuitenkin mahdollisuuden, sillä yllättävän hyvin olen saanut tämän tumman värin soinnutettua päivän asukokonaisuuksiin. Ja varsinkin asusteiden saralla Mulberryn Check huivi yhdistettynä viininpunaisen lakan kanssa on erityisesti mieleeni. :) 

10 comments:

 1. Ei ole yhtään liian gootti sinulle, päin vastoin- täydellinen!
  Mielestäni tuollainen viininpunainen on yksi niistä sävyistä, joka pitäisi löytyä jokaiselta. Se on klassikko! Sitä laitan itsekin seuraavaksi! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiva kuulla, kiitos Ms.N! :)

   Ja hei, postaathan sitten sellasen asukokonaisuuden jossa olet kynsissäsi suosinut tätä tummaa punaa. Lisä inspiraatio on nimittäin tervetullutta! :)

   Delete
 2. Upean värinen kynsilakka! Ehdottomasti useammin käyttöön :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos murunen. <3 Joo,kyllä näin kannustavien kommentteiden jälkeen on uskallettava vaan useammin suosia tätä kaunista syysväriä kynsissä. :)

   Delete
 3. Itse tykkään viininpunaisesta lakasta tosi paljon, ehkä käytän sitten sen värisiä vaatteita että se sointuu niihin..? :D Ihanasti näyttäisi kyllä sinullakin mätsäävän, eka kuva niin nätti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisinkin käydä kurkkimassa sinun kauniita asukokonaisuuksia seuraavaksi... :) Sillä juurikin itse vaatteiden värimaailma yhdisttetynä tähän tummaan lakkaan tuotti alkujaan päänvaivaa. ;)

   Delete
 4. Voi Alexaaaa... <3
  Kaunis sävy kynsissäsi! Vaihtelu tosiaan virkistää. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Alexa parkaa kun joutuu odottelemaan jouluun asti... <3 ;)

   Delete
 5. Blogissani olisi haaste sinulle!;)

  ReplyDelete
 6. Kiitos kaunis! Käynkin heti kurkkaamassa. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥