Tuesday, October 29, 2013

Syksyn unelma-asu

Vaatekaappini kätköistä löytyy muutama syyshattu. Molemmat ovat väriltänsä mustia, joten värien osilta näiden yhdistäminen päivän asukokonaisuuksiin pitäisi olla suhteellisen helppoa. Mutta eipäs olekaan, sillä jotenkin koen nämä hankaliksi. Ja jos jostain syystä saan asukokonaisuuden toimimaan niin sitten vuorostaan tukka ei suostu asettumaan hatun alle. Höh. Olisi ihana oppia käyttämään näitä, sillä hatulla saa yllättävän paljon luotua ilmettä asuun. Joten seuraava kollaasi on täysin luotu hatun inspiroimana. :)

y

Millaisen asukokonaisuuden sinä rakentaisit hatun innoittamana?

Ihanaa tiistaita! :)

4 comments:

 1. Voi, onpas todella ihastuttava kokonaisuus! Varmasti sopisi sulle täydellisesti! :) Ihanaa tiistaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kommentti, kiitos Kaisa! :) Nyt vaan pitää toteuttaa tämä kokonaisuus joku aamu ja muistaa ottaa myös ne asukuvat.;)

   Reipasta torstaita! :))

   Delete
 2. Voi, minä ainakin rakastan hattuja ja erilaisia hiuskoristeita! Harmi vain ettei suomalaiseen juhlaetikettiin vielä ainakaan nuo hatut ole lyöneet läpi.
  Kaapistani itseasiassa löytyykin ihan samanlainen hattu kuin tässä kollaasissasi :) Pitääkin kaivaa se esille ja alkaa suunnittelemaan omaa inspiraatio asua sen ympärille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä muistelinkin että sä tykkäät hatuista! :)) Joo, ja ehdottomasti kaivat hattusi nyt esille ja lupaat postata tästä hatusta. Haluan kuulla sun vinkit hatun käytön suhteen ja mielusti myös asukuvaa. <3 :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥