Saturday, October 19, 2013

Vaaterekin siivous

Jostain kumman syystä tälle aamulle iski hirvee inspiraatio siivota vaaterekki! Ja sinänsä tämä tuli kylläkin hyvään saumaan, sillä nyt lauantai- aamulle ei ollut sen suurempaa ohjelmaa tiedossa. Tosin mitä nyt ystävälle piti ilmoittaa että sopiiko jos siirretään lenkkiä parilla tunnilla eteenpäin... :D  Aina silloin tällöin tulee vietettyä jonkin sortin kriisi hetkiä vaatekaapin edustalla. Tästä syystä tykkäänkin säilyttää itse vaaterekissä niitä vaatekaapin peruspilareita. Vaaterekkini valikoima koostuukin aikapitkälti pelkästään yläosista. Kuluneen viikon aikana tulikin huomattua että rekillä roikkuu  muutama paita joiden olemassa oloa en ole juurikaan muistanut!? Näinollen lähdinkin sitten mallailemaan näitä puseroita ja samanaikaisesti koitin muistella milloin viimeksi olen näitä käyttänyt ja onko näille edessä luvassa päivänvaloa. Ja eikös se yksi vaatekaapin yleisesti säännöistä ole: jos vuoteen et ole vaatetta käyttänyt, se tulisi laittaa kiertoon. Kyllä - ja näinpä sitten kirppiskasa kasvoi muutamalla paidalla ja vaaterekissä roikkuu tällä hetkellä ne rakastetuimmat kappaleet, vaatekaapin peruspilarit. 

 Ah, nyt taidankin hetkeksi istahtaa sänkylle. Nautin tuon kylmän aamukahvini fiilistellen tuota hetkellistä järjestyksen iloa... ;) Joten mitä mahtavinta lauantaita kaikille!

8 comments:

 1. Ihana vaaterekki! Kunpa meillekin mahtuisi tuommonen! Haaveilen meille SUURTA vaatehuonetta, jonne tulisi iso vitriinikaappi mun laukuille ja aarteille. <3 Ja sit just tuommonen vaaterekki! Hayn Loop on kyllä mielessä ja mahtuisi just meidän makkariin. Täytyy siis vielä odotella, että tulisi joku alekoodi Finnish design shoppiin. ;)

  Aurinkoista lauantaita sinne! <3 Täälä pyykkipäivä menossa ihkauudella pesukoneella. Vähän luksusta arkeen. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi,suuren suuri vaatehuone olisi kyllä kerta kaikkisen ihana!!! Kaikki vaatteet / asusteet / kenkät saisivat oman paikan, luksusta. :) Ja mitä tulee tuohon Hayn vaatetelineeseen, niin se on kyllä kaunis kuin mikä. :) Haaveita haaveiden perään. <3

   Delete
 2. Voi vitsi miten mulle tulikaan hinku vaaterekkiin! Harmi, että tilan puute on esteenä :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, vaaterekit vievät kyllä hyvin tilaa. Oletko kuitenkin koittanut katsoa vähän pienempää yksilöä? Esim. Hay Loopilta löytyy yksi todella kaunis / siro vaateteline. :))

   Delete
 3. Vaatekaapin/rekin/hyllyjen siivoaminen ajoittain on vallan terapeuttista. Joku kumma vaan ainakin meidän huushollissa tuppaa tulla sotkemaan niitä järjestettyjä rekkejä ;)

  Ihanaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
 4. Heh! Meillä on kuule aivan sama juttu, epäjärjestys on todennäköisempää kuin itse järjestys. :D

  Ihanaa sunnuntaita myös sinne. <3

  ReplyDelete
 5. Mihin mä saan tuollain vaaterekin mahtumaan, oikeesti TARVIIN tollasen! Just kaikkia lempparipaitoja ja neuleita varten :) Tuollain näyttää vaan niin älyttömän kivalta. Musta tuntuu että laitan tuollasen kohta vaikka keskellä olohuoneen lattiaa jos ei muuta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaaterekki on kyllä todella käytännöllinen! Vaatteet saa kauniisti ripustetta henkarille, ei rypisty ja on heti nähtävissä. :) Oletko koittanut katsoa pikkasen pienempää yksilöä? :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥