Friday, November 1, 2013

11 asiaa minusta

Jokunen aika sitten sain haasteen 11 asiaa, Sweet Living Miialta. Ja nyt  vihdoin ja viimein sain tämän tehtyä. Joten lukemisen iloa. ;)

1. Olen horoskoopiltani jousimies, esikoinen vesimies ja mieheni kala. Talvisin on siis syytä juhlaan. ;)

2. Tässä kuussa vietämme mieheni kanssa 10-vuotis vuosipäiväämme. Olen kyllä maailman onnellisin nainen, sillä vierälläni seisoo mies kenen sydän on täyttä kultaa.

3.Liikutun todella helposti. Viimeksi tiistaina tirautin kyyneleen,onnesta. Lapsuuden ystäväiseni viestitti päivällä että heidän esikoisensa syntyi juuri maailmaan. Ja me olimme juuri edeltävä iltana teekuppien edessä pohtineet tyttöjen kanssa milloinka poika olisi halukas tulemaan ulos, sillä laskettu aika meni jo. 

 4. Arvostan todella paljon hyviä käytöstapoja.


5. Rakastan ihmisiä ketkä ovat aitoja ja hyvä sydämisiä.

6. Asia mikä saa minut suuttumaan on toisen ihmisen alaspäin katsominen.

7. Rakastan tämän hetkistä työtäni. Ihmisläheisyys, myyntityö sekä ennen kaikkea vaateteollisuus, kauniimmin sanottuna siis muoti ovat lähellä sydäntäni.

8.Olen todella kova tekemään töitä unelmieni eteen, ja tästä meneekin kiitos tukiverkostolleni, sillä he ovat aina uskoneet minuun!

9. Omaan mielestäni aika hyvän huumorintajun. Yleensä minä taidan olla se yksi porukan hauskuttajista. :D

10. Laulan aina autossa, ja kuluneen vuoden aikana olen huomannut että myös miehenikin alkanut tekemään tätä. hih.

11.  Tanssi sekä jalkapallo ovat lähellä sydäntäni.

Elokuu-2013 297

Miian kysymykset. :)


1. Mitä harrastat? Lenkkeilyä, jalkapalloa ja loppukesästä ilmoittauduimme mieheni kanssa lavatanssi kurssille.;) 

2. Inspiroivin blogi? Voi että tämä on vaikea, sillä minun lukuluettelosta löytyy todella monta inspiroivaa blogia. Hmm... Vastaan nyt kuitenkin Strictly Style, Hannan blogi on todella inspiroiva kauniineen kuvineen. :)

3. Paras herkku? Suklaa!

4. Lempi vuodenaika?Ehdottomasti kesä!

5. Oletko jouluihminen? Olen! Minusta on ihanaa kun jouluna keskitytään vain & ainoastaan rakkaiden kanssa olemiseen. Syödään jouluruokia, juodaan glögiä, käydään kirkossa laulamassa kauneimmat joululaulut. Ja ennen kaikkea lasten kanssa joulun odottaminen on todella ihanaa. 

6. Paras paikka johon olet matkustanut?
Shanghai! Kiina aikoinaan kosketti meidän perhettä kovasti ja jonakin päivänä ehdottomasti palaamme vielä kyseiseen maahan. :)

7. Lempi kaupunkisi? Pariisi!!!

8. Kissa vai koira? Koira.

9. Paheesi?Tällä hetkellä raejuusto... :D

10. Televisiosarja jota seuraat? Salatut Elämät. 

11. Bloggaamisessa mukavinta?
Ehdottomasti vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa.  Kiitos että jaatte kullan arvoista aikaanne blogini parissa! :)

Syyskuu-2013 069 Kiitos Miia tästä haasteesta, näitä on aina ilo tehdä ja ennen kaikkea saada! :) Tällä kertaa en lähdekkään haastetta jakamaan, sillä todella moni on tainnutkin jo tämän toteuttaa. :)

7 comments:

 1. Kivat vastaukset sulla, niitä oli mukava lukea :) Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi tästä haasteesta. <3 :)

   Ihanaa viikonloppua myös teidän perheelle! :))

   Delete
 2. Aivan ihana oli lukea lisää sinusta. Kauniit ajatuksesi vain vahvistivat sitä kuvaa, mikä blogisi kautta sinusta välittyykin; olet kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisestikin!
  Huikea vuosipäivä teillä, paljon palon onnea. <3 Tai niinkuin meille on joskus sanottu, että onnella ei ole asian kanssa mitän tekemistä, vaan sillä, että kaksi ihmistä rakastaa toisiaan ja arvostaa ja vaalii suhdettaan ja toisiaan. :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Jenna<3 Sait ihanalla kommentillasi minut ihan herkistymään, kiitos. :´)<3
   Näin kaunis kommentti kertoo kyllä sinusta vielä enemmän, sinä se olet kaunis sisäisesti että ulkoisesti!!! Kiitos että jaat hyvää mieltä blogissani,kiitos. :))

   Oikein ihanaa viikonloppua myös teille!!! :)

   Delete
 3. Näitä on minusta kiva lukea, vaikka lopulta haasteen toteuttaminen on monesti aikaa vievää puuhaa. Arvomaailmasi kuulostaa kovin samanlaiselta: arvostan itsekin käytöstavat hyvin korkealle ja inhoan ihmisten alaspäin katsomista.

  Kaunista lauantaita teille! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että yhtäläisyyksiä löytyy! <3 :)

   Kuten myös todella kiva kuulla että piditte tästä postauksesta ja ennen kaikkea olette jaksaneet lukea tämän loppuun asti. :)

   Suloista lauantaita.<3 :)

   Delete
 4. Voi kun omat paheet rajoittuisivat pelkkään raejuustoon, eikä irtokarkkeihin. :D Tässä on taas mussuteltu karkkia lähes päivittäin..

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥