Sunday, November 3, 2013

Arjen pieniä hetkiä

Lokakuu-2013 181


Viikonlopuissa rakastan erityisesti hetkiä kun saan hetkeksi uppoutua uusimpien lehtien pariin ja siinä samalla saan nautiskella kupin jos toisen kahvia. Arkisin kun postilaatikkon tipahtaa uutta luettavaa niin yleensä vaan silmäilen lehden nopeasti. Suosiolla siirrän lehden siis syrjään odottamaan viikonloppua ja rauhallisia hetkiä. Ja tänään on taas se hetki kun kannan luettavat sekä kahvikuppini yläkertaan, valtaan sängymme ja nautin hetken omasta ajastani. Arjen pieniä hetkiä, mutta jotka inspiroivat todella paljon. Ihanaa!!! :)

Suloista sunnuntaita! ♥

4 comments:

 1. Tuttu lehti :) <3 minulla on tapana harrastaa just samaa. :) mikä onkaan parempaa itsensä hemmottelua kun se hetki kun saa vain olla ja rentoutua hyvän lehden kera <3 oikein ihanaa illan jatkoa ja öitä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinpä! Aina kun niiden hetkien ei tarvitse olla sen erikoisempia ollakseen totta. :))

   Reipasta tiistaita Tiina Eliisa<3

   Delete
 2. Täällä toimitaan samoin, lehdet odottavat viikonloppua varten. Kuppi kahvia ja hetken alas istuminen ovat lukususta josta harvemmin on aikaa viikolla. Onneksi viikonloppuina on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, arki kun tuppaa olemaan kaikilla aika ajoin aika hektistä, joten tälläiset lukuhetket toimivat takuuvarmoina aivot-narikkaa- hetkinä joten mielustihan nämä hetket nauttii sitten ajan kanssa. :))

   Reipasta tiistaita Dahlia :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥