Saturday, November 9, 2013

French manicure

Ensin tukka ja sitten kynnet! :) Tänään töiden jälkeen  tuli istahdettua kampaajan tuoliin pitkästä aikaan. Siinä kahvia nauttiessani kampaaja päivitti hiusteni värin tälle vuosi tuhannelle sekä latvoista leikattiin 1,5cm pois. Ja nyt kotiin päästyäni pääsin myös päivittämään kynsien ilmeen.Olen muutaman kerran maininnutkin täällä että tykkään todella paljon ranskalaisesta lakkauksesta. Voisin tohtia jopa sanoa että tämä on yksi minun "tavaramerkeistäni." Tämä lakkaus kun menee niin arjessa että juhlassakin, eikä koskaan tarvitse murehtia sopiiko lakkaus asuun vai ei. Toki silloin tällöin vaihtelu virkistää, ja saatan välillä sivellä kynsiin ihan väriäkin. Mutta mielusti pysyn kuitenkin mukavuusalueeni sisäpuolella ja suosin hyvin hempeitä sävyjä jotta aamuisin ei tarvitsisi murehtia kynsien väärää sävyä. :) 

Lokakuu-2013 247

Kynteni ovat aina olleet hyvinkin vahva sorttia, eivät siis lohkeile tai katkeile kovinkaan helposti. Uskon että tässä kohdin saan kiittää vitamiinejä. Suosin paljon maitotuotteita sekä syys/talvi aikana syön monivitamiineja, joten myös D- ja A vitamiinit auttavat pitämään kynsiä vahvoina. Terveen ja elinvoimaisen tukan lisäksi myös hyvin hoidetut kädet ovat ainakin minuun mieleeni  kauneuden kulmakiviä. :)

Ah ihanaa, nyt on tukan lisäksi myös kynnet huoliteltut! :)

6 comments:

 1. Oi kun ihanan näköiset! Ranskalainen manikyyri ei kyllä ikinä petä!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja mikä parasta, tähän lakkaukseen ei mene montaakaan kymmentä minuuttia vaikkakin tässä lakkauksessa on kolme vaihetta. :)

   Delete
 2. Kyllä kauniin huolitellut kynnet ovat upean näköiset! Oma suosikkini ovat punaisen eri sävyt. Kesällä hempeämmät, talvella kirkkaammat. Eivät ne aina asuun sovi, mutta kovin usein onneksi sopivat :)

  Hyvää sunnuntaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Itse koen myös että kädet ovat "käyntikorttimme". Eikä ne kynnet välttämättä aina edes tarvitse lakkauksia jos luonnostaankin ovat kauniit. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥