Thursday, November 21, 2013

Bows

Iltaa muruset! 

Heti alkuun haluan pahoitella parin päivän hiljaisuutta. Täällä on alkanut viikko hyvin vauhdikkaasti liikenteeseen. Työrintamalla on yhtä sun toista projektia meneillään. Mallistojen kokoamista, näyteikkunoita, kantis-illan suunnittellua, vaikka mitä kivaa. :) Päivät ovat pikkasen venyneet, joten kotiin tultuessa on ollut ihana keskittyä murusiin. Niin ja maanantaina pääsin vihdoinkin tervehtimään alle kuukauden ikäistä pienen pientä prinssiä ja tuoreita vanhempia. Kääk sanon minä. Sydän jätti muutaman lyönnin lyömättä kun sain vauvan syliin. Enkä myöskään voinut välttyä kostuneilta silmäkulmilta kun istuimme glögikuppien ääressä tyttöjen kanssa ihastellen hehkuvaa äiti ja tätä pientä ihmettä. :´)<3 

Mutta itse aiheeseen, eilen tuli tehtyä muutama kiva löytö! Hm:ltä bongasin todella kivat rusettikorvikset, sekä Glitteristä löysin kultaisen pannan. En voinut vastustaa kiusausta, sen verran kovin ne ihastuttivat. ;) Toimivat hyvin yhteen kuin myös yksinään.

Lokakuu-2013 360 Lokakuu-2013 350

Lokakuu-2013 356

2 comments:

 1. Ihania rusetteja! Kertakaikkisen suloisia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikös!? :) Näiden kanssa saa luotu kivan tyttömäisen olemuksen asuun ja helposti piristävät myös tylsempääkin asua. :))

   Ihanaa alkavaa viikonloppua<3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥