Wednesday, November 13, 2013

L’Oréal True Match

Meikkivoide on mielestäni kosmetiikkaosastojen hankalin tuote. Oikean sävyn löytäminen eri valaistuksissa on mielestäni hankalaa, joko voide on luonnonvalossa keltainen tai mikä pahinta näin talviaikaan sävy on aivan liian tumma. Vuosien saatossa tämäkin virhe on tullut toistettua aivan liian usein, joten tämä asia ollaan ehdottomasti opittu kantapään kautta. :D Eli jos kaipaan uutta meikkivoidetta, tai ylipäätänsä meikinpohjustuksen suhteen kaipaan apua niin ehdottomasti esitän kysymykseni henkilökunnalle. Kicks on useimmiten se liike minne suuntaan ekaksi, Kicksillä kun mielestäni erityisen hyvä tarjonta. Heidän valikoimasta kun löytyy kalliimpien Brändien että tavaratalojen tuotteita. Ja tänään töiden jälkeen kävin Kicksistä kotiuttamassa uuden meikkivoiteen. Tiesin mitä olin hakemassa, ja nyt sormet syhyten odotankin huomisaamua jotta pääsen kokeilemaan tätä uutta hankintaa. Olen lukenut todella paljon tästä L’Oréal True Match:in meikkivoiteesta, ja myönnettäköön että olen myös mainostenuhri, joten odotukset ovat korkealla. ;)

Lokakuu-2013 266

Lokakuu-2013 267

8 comments:

 1. Tuo ON todella hyvä meikkivoide! Se on todella riittoisaa, peittävää ja kevyen tuntuista iholla. Suosittelen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että siellä ollaan myös tykätty! :) Ja pakko yhtyä kyllä näin yhden käyttökerran jälkeen myös kommenttiisi. Tää on kyllä hyvä meikkivoide! Sävy oli kertakaikkisen hyvä, ja nimenomaan koostumus on kevyttä sekä voide kesti koko päivän ongelmitta nassussa. :)

   Delete
 2. Omalla ihollani tämä ei toiminut lainkaan :/ onneksi ei ollut kallis ostos. Yhdyn kyllä täysin tuohon, että meikkivoide on meikkipussin hankalin ostos! Eniten päähän ottaa myyjän kanssa yhdessä minulle valittu diorin meikkivoide joka sitten kotona osoittautui aivan väärän sävyiseksi, sitä kun luuli voivansa ammattilaisen silmään luottaa!
  Toivottavasti tämä tuote toimii sinun kohdalla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No toi on kyllä kurjaa, miten myyjällä on voinnutkin mennä noin metsään? :O Kävitkö jälkeen sitten mainitsemassa aiheesta? Diorin tuotteet kun eivät todellakaan ole edullisemmasta päästä. :/ Minkä sävyinen tuo Lorealin meikkivoiteesi on? :)

   Delete
 3. Tuota meikkivoidetta on kyllä hehkutettu :) löysin tämmöisen arvonnan jossa voi voittaa just oman sävyisen True Match meikkivoiteen :) minulle tuli N2 Vanillla. Oon samaa mieltä siitä että meikkivoiteen valinta on yksi haastavimmista tehtävistä mitä on :)

  Täältä löytyy testi sekä arvonta :)
  http://xeniasday.costume.fi/2013/11/06/loreal-true-match-taydellinen-meikkivoide-jokaiselle-ihonsavylle/#comment-61282

  Oikein mukavaa päivää <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana auttavainen Tiina <3:) Mä kävin myös tekees ton testin ennen kun kävelin myyjän luokse, ja testi piti ainakin omilta osin paikkaansa. :)

   Delete
 4. Kerro sitten käyttökokemuksista täälläkin!
  Sinulle on muuten haaste blogissani. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eka päivä ja takana, ja todellakin tykkään! :))
   Kiitos murunen, käynkin heti kurkkaamssa. <3<3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥