Tuesday, November 5, 2013

Mulberry Pocket Book

Kalenteri on aina ollut minulle yksi tärkeimmistä esineistä arjen keskellä. Vuosia suosin aina uuden ostoa loppuvuodesta ja vuosi vuodelta tämä koitui vaikeammaksi kun mallit väreineen päivineen muuttuivat ja oli todella vaikeaa löytää sitä mieluista. Joten noin vuosi sitten päätin vierailla Helsingin Mulberryn liikkeessä kalenteri mielessäni, sillä heidän valikoima kalentereiden suhteen on omaan mieleeni todella ajatonta.  Pohdin pitkään Agendan sekä Pocket Bookin välillä, mutta päädyin kuitenkin Pocket Bookiin ajatellen omia tarpeitani. Kalenterissa suurta kirjoitustilaa en niinkään kaipaa, sillä kalenteri toimii itselleni muistutuksen toimijana tulevista tapahtumista. Ja ylimääräiset töhryt jätetään sikseen. Joten päätös oli selvä, ostin pienemmän kaverin itselleni. Ostonyhteydessä ostin myös silloin Mulberryn oman kalenteripaketin. 

tammikuu-2013 049

tammikuu-2013 052

tammikuu-2013 055

Irtolehtisen kalenterin parhaita puolia on, että siinä voi olla samaan aikaan meneillään olevan vuoden lisäksi vaikka puolet seuraavasta vuodesta. Ja itselläni alkaa olemaan se tilanne että kalenterin välissä on siellä sun täällä kirjavia muistilappuja joihin olen merkannut ensi vuoden merkintöjä ylös. :D Nyt siis pitäisikin löytää jostain ensi vuoden irtokalenteri joka sointuisi Pocket Bookin kanssa. Ehdotuksia!? :)

6 comments:

 1. Onpa ihana!
  Itselläni on Louis Vuittonin kalenteri, jota pidän myös korttilompakkona.
  Ihanaa päivää sinne! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hän on kyllä ihana, jaksaa aina ihastuttaa kun kaivelen esille! :)

   Voisitko tehdä oman postauksensa kalenteristasi? Ja mistä muuten sinä olet hankkinut irtosisällön?:)

   Delete
 2. Onpa se kiva! Itseänikin houkuttaisi ostaa kestävä kalenteri :) Tosin kalenterin puutteessa olen jo "pakosta" oppinut käyttämään sähköistä kalenteria, joten voi olla, että pärjäisin ilmankin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä satsaamaan kunnon kalenteriin, saat siitä ikuisen ystävän! :)
   Tosin olen myös kuullut että nykyään älypuhelimien johdosta sähköisiäkin kalentereita löytyy jokaiseen makuun. Ja on siinäkin puolensa: aina lähettyvillä ja vähemmän kannettavaa. ;)

   Delete
 3. Unelmien kalenteri! Aivan ihana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hän on kyllä ihana! Ja jaksaa ilostuttaa aina kun kaivelen hänet esille.:))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥