Friday, November 15, 2013

Neverfull Azurista sittenki talvilaukuksi?

Tässä syksyn mittaan olen pohtinut Neverfullini kohtaloa ajatellen talvea. Pakkaanko hänet dustbag:iin talven ajaksi talviunille vai koitanko keksiä jonkinlaisen ratkaisun jos sittenkin voisin suosia tämän käyttöä vuoden ajasta riippumatta? Neverfulli kun on ehdottomasti täydellinen arkilaukku. Laukun sisälle mahtuu huoletta niin läppäri että järkkärikin. Kuosin vaan koen hyvin kevään- kesäiseksi. Hetken asiaa pohdittuani, päätin sitten lähteä kartoittamaan asusteiden värimaailmaa. Mitä värejä esim. suosin huiveissa talvi aikaan. Ja harmaa kolahti omaan mieleeni. Harmaatakin kun monen erisävyistä! Kengissä nyt tuttu ja turvallinen musta menee käytännössä aina. Mutta tutun ja turvallisen mustan rinnalle ilmestyi myös Espritin nilkkurit, kiilakorolliset nilkkurit. Tämä kolmikko kolahti heti! Harmaa muhkea huivi tuo kaivattua lämpöisyyttä sekä talvisuutta Azuriin. Ja kengät vuorostaan tuovat kaivattua kontrastia sekä kenkien valkoinen karva sopii kuin nenä päähän tämän kuosin kanssa. :)

Lokakuu-2013 301

Lokakuu-2013 300

Lokakuu-2013 299

Mitäs mieltä siellä ollaan tästä sovituksesta? Ja mihin värimaailmaan sinä lähtisit yhdistämään Azuria ajatellen talvea? :)

10 comments:

 1. Oi kun ne sopivat hyvin yhteen keskenään! Tuon kuosin kanssa juuri harmaita ja vaalean ruskeita. Ei pelkkää mustaa talvella kun pehmeämpää harmaata.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla että myös siellä ruudun toisella puolella tykätään tästä yhdistelmästä. :) Nyt vaan odotellaan sitten kylmiä pakkaspäiviä, sillä nuo Espritin kengät ovat todella lämpimät. :)

   Delete
 2. Ooo ihanat kengät!! Erilaiset mutta silti aika perinteisen lookin omaavat,ja ennenkaikkea näyttää ihanan lämpimiltä :) Mäkin poden talvikenkäongelmaa, nyt varsinkin kun tuntuu ettei kaupasta oikein tunnu löytyvän mitään makuuni..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo,nää kengät ovat todella lämpivät. Saan kuljettaa kyllä ballerinat talveksi töihin, sillä ei noiden kanssa voi koko päivää seistä sisällä. :D

   Voisko meidän Aleksilla tai Kookenkässä olla sulle mitään? Tuut käymään tällä viikolla. :)

   Delete
 3. Hyvältä näyttää! :) Ihanat kengät!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Zandra ja ennen kaikkea ihanaa kun jätit pitkästä aikaan kommenttia. Kiitos <3 :)

   Delete
 4. Replies
  1. Kiva että siellä myös tykätään tästä yhdistelmästä. :)

   Delete
 5. Höh, Ipadilla laittama kommentti ei olekkaan tullut perille.

  Minulla jäi kesältä laukku myös kuin huomaamatta käyttöön työlaukuksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neverfulli on kyllä aivan täydellinen työlaukku kuin myös matkustaessa tulee usein suosittua tätä! Oikea tilaihme. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥