Friday, November 22, 2013

Pikku jouluasuja

Kalenteriin on tällä hetkellä merkattuna 4 pikkujoulut. Joista ensimmäiset ovat huomenna! Huomiset juhlat ovat töiden puolesta, joten asukokonaisuudessa tulen suosimaan ehdottomasti pikkumustaa. Pikkumustan mekkoni ostin viikko sitten BikBokilta. Kyseiseen mekkoon palaan huomenna oman postauksen kera. ;) Mutta sitten on viellä jäljellä kolmet muut pikkujoulut, rakkaiden ystävien kanssa. Ja pikkasen olen koittanut alustavasti pohdiskella tulevia asuja.  Sillä mikään ei ole sen inhoittavampaa kun asukriisi juuri ennen juhlien alkua. Suosin siis tälläkin kertaa virtuaalista sovituskoppia ja koitin kovasti pitää mielessäni oman vaatekaappini sisällön. ;)
  
 
 
Mites siellä? Onko pikkujouluja jo vietetty vai onko vasta edessäpäin? :)

2 comments:

  1. Kauniita asukollaaseja! :) <3 parit pikkujoulut on tiedossa, ens viikon viikonloppuna on molemmat :) täälläkin päässä mietintämyssy, että mitä sitä päälle löytäisi :D

    ReplyDelete
  2. Kivoja kokonaisuuksia, jokainen, mutta viimeinen ratkaisi oikeastaan aika pitkälle omat ongelmani töiden pikkujoulujen suhteen. Tietenkin punaisilla housuilla saa eloa mustaan kokonaisuuteen :) Täällä siis juhlitaan ensi perjantaina, taitavatkin olla ainoat.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥