Sunday, November 17, 2013

Suloista sunnuntaita!

Lokakuu-2013 313

Lokakuu-2013 309

Terveiset täältä sohvan uumenista! :) Täällä sitä nautitaan paraaikaa höyryävästä glögikupista lueskellen blogeja. :) Takanapäin on rauhallinen viikonloppu. Eilen tosiaan vietettiin vuosipäivää. Kävimme murun kanssa pikkasen shoppailemassa, syömässä sekä elokuvissa. Yhteinen aika kiireisen arjen keskellä on vaan kultaakin arvokkaampaa. Ilta huipentui viellä lapsuudenystäväni syntymäpäiväjuhliin, ja jälleen kerran nautittiin hyvästä tarjoilusta sekä letkeästä tunnelmasta.
 
Tämä päivä alkoi vuorostaan lenkillä! Suuntasin heti aamulla lenkille nauttimaan kauniista säästä. Tuuli oli kyllä aikamoinen... :D Iltapäivällä sain rakkaan ystäväni kahviseuraksenu keskustaan ja nyt ollaankin taas kotosalla.
Ihana viikonloppu, kyllä nyt jaksaa ottaa taas alkavan viikon avosylin vastaan! :)

Toivottavasti myös sinun viikonloppusi on sujunut kivasti!? :))

6 comments:

 1. Täällä kanssa ollaan glögimuki kädessä ja kynttilät palaa, ihan joulufiilis :)

  Niin ja onnittellut vuosipäivästä, meillä tulee kanssa pian 7 vuotta yhdessäoloa täyteen! Nopeasti tää aika kyllä menee hyvässä seurassa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis! Ja onnea myös sinne suuntaan näin etukäteen. :) Ja kuten sanottu, kyllä se aika vaan rientään. Mutta rientäköön, varsinkin kun rinnalla on mies kenen kanssa haluaa jakaa tulevan. Lucky girls. <3

   Delete
 2. Niin ja piti vielä lisätä, että sulla on kyllä kiva blogi vaikka harmittavan vähän ehdin aina mihinkään kommentoimaan :) pitäisi ryhdistäytyä itsekkin tuon päivittämistahdin kanssa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja minä saan olla onnekas kun minulla on näin ihania lukijoita. Kiitos että jaat kullan arvoista aikaasi täällä. :)) Ja psst. Samat sanat takasinpäin, odotan aina innolla uusia postauksia. Sinä tyylilyyli!!!!

   Delete
 3. Onnea vuosipäivän johdosta :) Mullakin oli ihana hölläily-viikonloppu, jolloin tuli juotua vähän glögiä kivassa kainalossa, käytyä lenkillä ja metsässä samoilemassa, sekä sohvalla makoiltua. Kyllä teki terää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Jossu, kiitos kun pitkästä aikaan päätit jättää kommenttia. :))

   Nyt siis rentounein ottein jaksetaan pusertaan uuden viikon kanssa, kunnes viikonloppu on jälleen taas täällä. ;) Super reipasta alkavaa viikkoa!

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥