Tuesday, December 10, 2013

Heippa ihanuudet ja oikein reipasta alkavaa viikkoa! :)

Täällä ilmoittautuu yksi kiireinen bloggaaja. :/ Pari viimeiset viikkoa ovat olleet erittäin kiireisiä, mutta sitäkin mukavampia. Töissä hektisyys on ollut avainsana. Joulu kaupan alalla on mitä kiireellisintä aikaa. Kaiken tohinan keskellä olen myös käynyt Helsingissä  showroomilla kokoamassa ensi kevään mallistoja. Ja vuorostaan kotosalla ollaan taas valmistauduttu jouluun, suursiivouksen ja koristeluiden parissa. Niin rakkaita perheenjäseniä että ystäviä ollaan kestitetty glögikupposten sekä juustolautasten parissa. Ja myös olemme juhlineet yhdet ylppärit sekä kahdet kahdet pikkujoulut. Yhdet juhlat ovat vielä edessä.... Thank God kohta on joulu, sillä tämä kotihiiri on kärsinyt unen puutteesta tämän kaiken tohinan keskellä. ;)
Nyt kuitenkin uusi viikko on taas täällä ja pikkasen jopa tuleva viikko näyttää rauhallisemmalta. Ja näinollen haluankin ehdottomasti istahtaa koneen ääreen väsämään postauksia.  :) Ja heti ensimmäiseksi halusin koota pienen inspiraatio kollaasin, ajatellen pimeitä talviaamuja!  Varsinkin kun pukeutuminen näin talvella helposti toistaa itseänsä päivittäin:
neule kera farkut


Rakastan bleisereitä että paitapuseroita ylikaiken! Jostain kumman syystä näin talvisin tulee kuitenkin kiskottua se neule melkein päivittäin ylle. Näinollen olen päättänyt jättää tällä viikolla neuleet vuorostaan roikkumaan henkarille ja suosin myös muita vaatekaapin kulmakiviä.

Bleiseri / paitapusero / farkut, ehkä maailman toimivin kombo omaan mieleeni. :)

kuvat:täältä

2 comments:

  1. Mäkin rakastan bleisereitä ja paitiksia! <3 Just tilasin hennesin alesta harmaan trikoobleiserin. <3

    ReplyDelete
  2. Oi kuullostaa hyvältä! Harmaa kun on yhtä kuin musta. Helposti yhdistettävissä asun kuin asun kanssa. :))

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥