Wednesday, December 18, 2013

Täydellinen kaksikko!

Vihdoin ja viimein olen onnistunut löytämään Zoen svetarin rinnalle kumppanin! Olen muutamaan otteeseen haaveillut uudesta tulokkaasta mm. täällä. On ollut todella, siis todella vaikeaa löytää täydellinen svetari. Nyt kuitenkin hiljattain onni potkaisi takamukseen ja BikBokista löytyi uusi tulokas. BikBokin svetari on 100% puuvillaa ja hinta oli huimat 29,95€ josta sain vielä 30% alennuksen. Heillä oli siis juuri tuona päivänä kaikki harmaa - 30%. Onni siis potkaisi vielä toistamiseen kassallakin takamukseen... ;)
 
 
 
Sit ei muuta kuin yhdistelemään uusi harmaa svetari tummien farkkujen kanssa. Alle ehkä tuttu ja turvallinen paitapusero. Jään kuitenkin kaipaamaan sitä ryhdikkyyttä... ;D

5 comments:

 1. Onpas ne kivoja! Tämmöisten kuvien innoittamana sitä aina miettii, voisiko itsekin tuollaista ptää. Vielä en ole rohjennut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen ainakin mallailemaan, josko sellanen yksilö tulee vastaan mikä miellyttää omaa silmää hetimiten. Sen verran mukavia nämä svetarit ovat kyllä. :)

   Delete
 2. Voi miten huippu löytö! Itselläni on metsästyksessä vieläkin tuo Karssenin svetari! Toivottavasti tärppäisi vaikka joulun jälkeisestä alesta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen aikoinaan Zoen svetarin tilannut Nellystä. Kannattaa ehdottomasti kurkata myös sieltä josko kyseinen paita olisi heillä alessa. :)

   Delete
 3. Molemmat kelpuuttaisin vaikka heti! Tuollainen olisi kiva kaveri uusille tekonahkapöksyille. :)))

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥