Monday, December 2, 2013

Tupsupipo

Nyt kun eletään joulukuun ensimmäisiä päiviä ja ulkona on -6 astetta pakkasta, niin mikäs sen parempi aihe näin maanantaille kuin pipot! :)

Viime vuonna tuli ostettua Hm:ltä musta tupsupipo, ja sitä pipoa tulikin suosittua todella useina aamuina. Lämmin pipo kunnon paukkupakkasilla on ehdottomasti yksi talven must- asusteista. Ja nyt haluaisinkin ehdottomasti löytää vaalean pipon klassisen mustan rinnalle. Mielessäni on neulottu tupsupipo joko harmaana tai valkoisena, ja tottakai päälaella pitää olla se tupsu. ;) Tällä hetkellä tupsupipojen tarjonta on kertakaikkisen laaja, ei taida olla ainuttakaan Brändiä keltä ei löytyisi tälle talvelle tupsuhattua valikoimastaan. Malleja / värejä on jokaiseen makuun, kuin myös hintahaarukkaa on aika laaja. Nyt siis pitäisikin osata löytää itsellensä se mieluisin vaihtoehto. :)




Untitled #28



Mitäs mieltä siellä ollaan tupsupipoista? :)

6 comments:

 1. Minulta puuttuu vielä tupsupipo kokonaan! Pitääkin hankkia sellainen pikapuoleen ennen niitä kunnon pakkasaamuja. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, eli nyt meidän Matti Myöhästen tulee kiiruhtaa kaupoille. :D

   Delete
 2. Tupsupipot ovat niin valtavan kauniita, mutta annas olla kun minä kiskaisen semmoisen päähäni! Saan aina aivan valtavat naurut kun tuijotan itseäni peilista moinen päässä, tupsuton toimii, tupsullinen ei :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Instan puolella sulla oli päässäsi muuten yksi päivä valkoinen tupsutan pipo! Mistä se muuten on? Oli todella kauniin näköinen. :))

   Delete
 3. Täällä ostettiin eilen Espritiltä harmaa tupsupipo, eli kova sana on ;) Tupsupipot on sopivan lapsellisen ja söpön näköisiä, mutta peittää korvat ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuullostaa hyvältä! :) Sillä Espritin valikoimassa on ollut nyt tälle syksylle / talvelle todella monia kivoja hattuja / pipoja joissa on suosittu tupsua. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥