Thursday, January 30, 2014

Leopard shoes

Arvaatkaapa mistä täällä himoitaan ajatellen ensi kesää!?  Leokuviollisista ballerinoista tai avokkaista kera maltillisen koron. En iki maailmassa olisi uskonut näin käyvän, sillä tämä printti ei ole aikaisemmin kolahtanut laisinkaan minuun ja pari viime kesää olenkin kuuluttanut ystävilleni kuinka moisia ei tule löytymään minulta. Mutta nyt on pakko myöntää, että kisukuosilliset kengät ovat salakavalasti ajautuneet himotuslistalleni. Sillä toimivia asukokonaisuuksia on tullut nyt talven mittaan bongattua vähän sieltä sun täältä.

Poimin Pinterestistä muutaman inspiraatiokuvan millä tapaa minä lähtisin suosimaan tätä hyvinkin puhuttelevaa printtiä ajatellen ensi kevättä / kesää. :)

Desktop33


Itse lähtisin ehdottomasti suosimaan raikasta ja kevyttä värimaailmaa leoprintin ohella.Ja erityisesti denim ja vaaleat yläosat höystettynä leokuosiin miellyttävät omaa silmääni. Täplikkäillä jalkineilla kun saisi kivasti tuotua sitä pientä ekstraa hyvinkin simppeliin asun. :)
kuvat:täältä

2 comments:

  1. Heheheh joo muistan kyllä miten mun gepardikorkkareille on naureskeltu :D <3

    ReplyDelete
  2. Huomasin haaveilevani viime kesänä baltsumallisesta kissakuosista. Kävin sovittamassakin popoja, mutta tulin siihen tulokseen, että en käyttäisi niitä. Silti aina ihailen näitä kauniita kuvia ja mietin, että josko sittenkin :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥