Thursday, January 23, 2014

My new jacket from Zara

Parisen viikkoa sitten tuli lauantaipäivä vietettyä Helsingissä. Ja kuten aikasemmin olinkin maininnut niin ehdottomasti silloin juostaan housujen perässä. No kuinkas sitten kävikään!? Housuja ei löytynyt, ei minkäänlaisia. En ole koskaan ollut alerekkien suurin mullistaja, vaan kävelen ympäriinsä ja jos silmääni pistää jokin niin sitten suuntaan sen luokse. Tällä hetkellä alennukset ovat joka paikassa valtavia, viime vuoden malleista on päästä eroon ennen kuin kevään mallistot saapuvat. Joten tällä reissulla ei ollut tietoakaan kaipaamistani housuista. Zarasta en kuitenkaan poistunut tyhjinkäsin vaan löysin aivan ihanan takin! Tämän takin lisäksi olin myös  ostamassa yhtä mustaa sifonkipaitaa. Mutta siinä takkia sovittaessani tuli laskettua paita hetkeksi käsistäni niin joku muu koki paidan  vielä rakkaammaksi ja vei sen mennessään kassalle. :D No kukkaro ainakin kiittää ja kumartaa tästä shoppailusaldosta... ;)

 Mitäs sielä tykätään ostoksestani? :)

6 comments:

 1. Voi kun kaunis takki! Joskus aleista tekee kyllä oikein hyviä löytöjä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä ja onneksi tämä takki oli tuotu todella kauniisti esille. :) Sillä muuten olisi kyllä jäänyt takki tyystin pursuaviin alerekkeihin. :D

   Delete
 2. hieno malli mutta aika "karvaiselta" näyttää?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anonyymi. :)) Valitettavasti teippiharja ei ollut tuolloin juuri käden ulottuvilla kun päätin takista ottaa kuvat. Mutta ehdottomasti koitan ensi kerralla suosia moista... ;)

   Aurinkoista viikonloppua! :)

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos kaunis <3 :)

   Oikein reipasta alkavaa viikkoa! :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥