Thursday, February 27, 2014

Aamu kanssani

Oikein hyvää iltapäivää :) Täällä ollaan nautittu tänään vapaapäivästä. Palasin aamuyöstä jälleen Tanskasta, 22h työputki takana mutta voi vitsit kuinka innostunut olen ja ennen kaikkea motivoitunut olen työhöni!!! Kyllä sitä vaan jaksaa kun on löytänyt sen oman juttunsa.  
Näinollen ajattelin heti aamusta tarttua kameraan ja pikkasen kuvailla teillä aamuni kulkua. Tälläset arkivapaat kun ovat aika harvinaisia itselleni ja myöskään tälläistä postausta en ole koskaan aiemmin toteuttanut täällä. Joten olkaahan hyvät! :)

 Aamupalaksi paljon hedelmiä sekä myslimuroja, unohtamatta tietenkään kahvia. Tämän ohessa avasin tietokoneen ja aloinkin oitis kirjoittamaan tätä postausta. Kaiken tämän keskellä tuli muuten nautiskeltua kolme kupillista kahviakin. Hups!


Aamupalan nautittuani aloin valmistautumaan kaikessa rauhassa lenkille. Viimeisetkin unihiekan rippeet olivat viimeistään siinä kohdin kadonneet kun laitoin energistä musiikkia soimaan ja hyvän musiikin tahdittamana aloin samanaikaisesti lisämään töppösiin myös vauhtia. Kotiin päästyä suoritin vielä vähän lihaskuntoa sekä loppuvenyttelyt. :)


Ja kun hiki virtasi pitkin otsaa, niin ei muuta kuin oitis suihkuun. Suihkun jälkeen oli aika tarttuakkin sitten jo meikkisiveltimiin ja loihtia arjen pikameikki sekä siinä samassa tuli pohdiskeltua päivänasua. :)


Sellanen torstai- aamu täällä suunnin siis. Hyvä aloitus tälle päivälle ja seuraavaksi olisin tarkoitus suunnistaa keskustaan asioille. Mites sielä on torstai päivä lähtenyt käyntiin? :)

2 comments:

 1. Luulisin, että olimme samassa koneessa, ehkä. Olin näkevinäni sinut, mutta en viitsinyt siinä lentokoneessa hihkua. Harmittaa vähän kun ajattelin, että bussista ulos päästyä olisin nähnyt uudelleen, mutta en huomannut enää.

  Vähän kade arkivapaasta olen, ei mulla vaan, töissä oltiin tukevasti eilen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kunpa oisit vaan tohtinut hihkua, sillä olisi ollut ihana nähdä sinut. <3 :)
   Ja vitsit oot ollut reipas jos töihin olet päässyt vielä samana aamuna. Toivottavasti nyt viikonlopun aikana olet saanut kunnolla levättyä. <3<3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥