Sunday, February 2, 2014

Cafe Latte & Costume

Täydellinen aloitus tälle aamulle! Meillä kun ei ole tämän viikonlopun aikana tarvinnut kahta kertaa miettiä mitä sitä oikein tekisi. Eilinen aamupäivä meni siivotessa sekä leipoessa. Olin juuri saanut pöydän katettua kun ovikello soikin ja puolisoni perhe saapui julistamaan 7-vuotiasta murusta. Myöhemmin illalla suuntasin vielä Turkuun ystäväni luokse, kalenteriin kun oli merkattuna tyttöjen ilta. Hyvää ruokaa, lepposta yhdessäoloa ja hups kello olikin yllättävän paljon kun lähdin takaisin kotiinpäin ajelemaan. :) Joten rauhallinen sunnuntaiaamu ja hetki omaa aikaa on oikein tervetullutta. Varsinkin kun iltapäivällä on katettava pöytä uudelleen koreaksi. Tämä viikonloppu on siis yhtä juhlaa, mutta olkoon kun kyseessä on meidän esikoinen. <3:)   

Mites sielä ollaan viikonloppu vietetty? :)

4 comments:

 1. Voi kun hyvän näköinen aamun aloitus :) Täällä on ensin perjantaina löhötty ja eilinen menikin sitten erilaisissa mööpelikaupoissa kierrellessä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ja aivan mielettömän ihanaa kun nyt aamuisin on saanut nauttia myös luonnonvalostakin. Kyllä sitä kevättä on ollutkin jo ikävä. :))

   Delete
 2. Täällä nautitaan sunnuntaina hennosta syleilystä :) Teillä onkin luvassa kaikkea ihanaa vielä sunnuntaille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti kulunut viikko on myös kaunokaista hellinyt energisin mielin. <3 :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥