Monday, February 3, 2014

Heippa ihanuudet, ja oikein reipasta alkavaa viikkoa! :) Niin se viikon ensimmäinen työpäivä on taas ohitse, päivä meni kyllä yhdessä hujauksessa. Tuleva viikko tulee olemaan hyvinkin mieluisa, tai tätä viikkoa ollaanki jo odoteltu tovin aikaa. Sillä tiistai-keskiviikko välisenä yönä olisi tarkoitus suunnistaa Helsinki-Vantaan lentokentälle ja päämääränä Tanska. Sielä minua odottaa brändimme upea showroom. Edessä on pitkä vuorokausi ostojen parissa, mutta kääk miten into piukeena olenkaan. Olen kyllä niin kiitollinen että olen löytänyt oman juttuni, sillä mikään ei ole sen mahtavampaa kuin uran ja intohimon kohtaaminen. :) Tanskan käynnit eivät myöskään tule jäämään vain yhdeksi kerraksi, vaan ostojen päivämääriä on talven aikana merkattu kalenteriin. Tämän lisäksi kevät tuo myös mukanansa muuta mullistavaa työrintamalla, joten loppuviikosta on ehdottomasti kohotettava malja. Nautitaan uurastuksista ja ehkä vähän jopa fiilistellään laukkuperheen uusinta tulokasta. Palkitsin siis kröhm itseäni vähän etukäteen... :P

Nyt päivän asua... :) Itse asu oli tänään hyvin yksinkertainen, ja mitä värimaailmaan on katsomista niin musta / valkoisen linjaan oli taas luottamista. Asuun halusin kuitenkin tuoda vähän mielenkiintoa joten ei muuta kuin farkut jalkaan. :)


Bleiseri / VeroModa, Sifonkipaita / Lindex, Farkut / Esprit
Laukku / Louis Vuitton, Saappaat / Kookenkä

4 comments:

 1. Ihana kokonaisuus! Ja mitä loistavia uutisia työn puolelta, onnea! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis ja kiitos että jaat kullan arvoista aikaasi blogini parissa.<3:)

   Delete
 2. Hei kiitos vinkistä! Minulla on hyvin saman tyyppinen valkoinen paita, enkä ole tajunnut yhdistää sitä jakun ja farkkujen kanssa. JEE, aina oppii uutta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi muru.<3 :) Ihana kommentti ja ihana kuulla että sielä ruudun toisella puolella inspiroidutaan. :`)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥