Sunday, February 23, 2014

Home

Heippa ihanuudet & oikein suloista sunnuntaita! :) Tässä tulikin ihan huomaamatta pidettyä viikon mittainen blogitauko. :) Kulunut viikko on kulunut työkiireiden merkeissä, kotosalla murusten kanssa kokkailen että ystäviä nähden. Torstai- iltasella vuorostaan suuntasimme hiihtoloman kunniaksi Viking Gracelle perheeni sekä puolisoni perheen kanssa. Lepposta yhdessäoloa, aamupala pitkän kaavan kautta, shoppailua ja ennen kaikkea Antti Tuiskun fanittamista. Täydellinen aloitus viikonlopulle ja kun energiaa on riittänyt, niin heti aamusta kävin juoksemassa sekä kotikin on puunattu tänään lattiasta kattoon. :)

Kävin eilen muuten ostamassa pikkasen väriä olohuoneeseen... :)Kiikutin kassalle pinkkejä että valkoisia kynttilöitä sekä tietty sävysävyyn oli ostettava myös tuoreita tulppaaneita. Hassua, miten näinkin pienillä asioilla voi olla suurikin merkitys kokonaisuuteen. :) Miten sinun viikonloppusi on sujunut? :)

6 comments:

 1. Onpa kauniin näköistä! Ihanan pirteän värisiä nuo pinkit kynttilät ja tulppaanit :) Pitäisi itsekin käydä ostamassa tämän kevään ensimmäiset tulppaanit pian! Mistä muuten tuo ihana tähtityyny on peräisin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, ja näin pienillä asioilla sai todella keväisen ilmeen olohuoneeseen. Joten nyt kipinkapin tulppaaneita ostamaan. :):) Ja tiedätkö, nyt en yhtään muista mistä olen aikoinaan nuo molemmat päälliset itseasiassa tilannut. :/

   Delete
 2. Ihania kuvia! Mäkin olin viime torstaina Gracella, mutta piknik-risteilyllä vaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olitko? :) Olitko myös kuuntelemassa Tuiskua? :)

   Delete
 3. Moikka! :) Mistä tuo ihana sohva on ostettu? Etsinnässä juurikin tuon sävyinen divaanisohva..

  ReplyDelete
 4. Heippa Chic! :) Meidän sohva on aikoinaan ostettu muistaakseni Askosta tai Maskusta? Nyt en muista,mutta kurkistahan heidän valikoimaan. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥