Wednesday, February 5, 2014

Päivän asu tuleekin nyt vuorostaan virtuaallisessa muodossa. Tarkoitukseni oli kuvata pieni sneak peek asustani. Mutta päivänvaloa ei ole voittanut! Asu ei sinänsä  ole mitenkään normaalista poikkeava, mutta värimaailma sitäkin mieluisampi. Ostin edellispäivänä vaaleanpunaisen kauluspaidan töistä ja innostuneena lähdinkin hempeän sävyn rinnalle yhdistämään mustaa. Nyt kun ollaan päästy plussan puolelle niin parkakin on saanut jäädä parina aamuna naulakkoon roikkumaan. Autossa kun kuumuus iskee välittömästi joten ohuemmat talvitakit ovat olleet nyt parina aamuina suosiossa.  :)


Olen muuten pohtinut että pitäisikös mahdollisesti ostaa Neverfulli myös toisessa kuosissa!? Kyseinen laukku on aivan täydellinen arkilaukku. Itselläni on tosiaan tuo Mm- koko ja kassiin mahtuu ongelmitta läppäri että järkkärikin kaiken muun tavaran rinnalla. Tumma kuosihan se ehdottomasti olisi sitten mutta kumpi, Monogram vai Damier? Mitäs mieltä sielä ollaan Neverfullin käytännöllisyydesta? :)
 
Koitan päivän aikana päivitellä instaprofiiliani niin asusta että päivän kulusta. Löydät minut nimimerkillä @Elissabetes. :) Oikein reipasta keskiviikkoa! :))

12 comments:

 1. Neverfull on ehdoton suosikki ja siksi niitä löytyykin kahdessa eri kuosissa; Azur sekä Monogram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, Neverfulli on kyllä täydellinen arkilaukku. Itse olen myös pohtinut Monogramia, sekin kun on todella kaunis kuosi. Ja vielä kun vuodenajasta riippumatta tämän voisi heittää olalle. :))

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos! :) Asukuvia en kerennyt tuolloin ottamaan, mutta ehdottomasti puen tämän kokonaisuuden joku pvä ylleni ja palaan kuvien kera. :)

   Delete
 3. Samaa olen itse pohtinut :) Nykyään kun tavaraa tulee mukaan kahden edestä niin laukuksi olalle on valikoitunut lähes aina tuo neverfull.. Mielestäni se on erittäin kaunis myös ebene sävyssä, itse ottaisin ehdottomasti Damier, mielestäni tuo monogram ei noin isolla ja laajalla pinnalla oikein toimi. mutta maku kysymyksiähän nuo :) Hitsit, mutta sun laukkukokoelma lisääntyy vauhilla :)
  Ja niin, huippu reissua!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei se nyt hetkeen ole lisääntymässä. :D Mutta tässä kevään aikana kuitenkin, ehkä? Mahdollisesti? ;) Huomaan päivittäin vaan kantavani Neverfullia mukanani ja olen kyllä koko rahan edestä suosinut tätä. Joten siksi olen pohtinut toista kuosia. :))

   Delete
 4. Kyllä ehdottomasti pitää hankkia Neverfull myös toisessa kuosissa!! :) Itse suosittelen tällä hetkellä Monogramia sillä oman Damier Ebenen juuri myin pois :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekkin olen pohtinut Monogramia, tuo kuosi kun menisi vuodenajasta riippumatta. :) Tosin tiedä ja sano kun pääsis olalle mallailemaan kuoseja. :P

   Delete
 5. Nämä kollaasit on tosi kivoja ja inspiroivia! Ja huoh tuota LV:n laukkua.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Jenna <3 Kiitos, koitan mahdollisimman pian palata omien kuvien kera niin että asu on ylläni. :) pus.<3

   Delete
 6. Voi kun joskus pääsisi vaatekaapillesi penkomaan. Siellä on varmasti kaikkia ihania aarteita. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. MURU! Mä tulisin vuorostaan niin mielelläni sun vaatekaapille, sielä vasta onkin mitä ihanuuksia. :D <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥