Thursday, March 6, 2014

Boyfriend jeans

Boyfriend farkut, mistä löytäisinkään täydelliset sellaiset omaan vaatekaappiini?

Asukokonaisuuksia pyörii mielessä ja kovin haluisin päästä kevään mittaan toteuttamaan visioitani. Suurin haaste kuitenkin näiden pöksyjen suhteen on ollut niiden istuvuus! Farkut joo saavat olla väljät, mutta itse haluaisin löytää yksilön joka olisi vyöröstä että pepusta sopivan "napakka". Oliko tässä nyt mitää järkeä!? No, oli miten oli. Pesu saisi olla kirkkaan sininen mieluiten ja kulutetuilla yksityiskohdilla. Kokosin eilen illalla polyvoressa muutaman inspiraatio kollaasin ja tulin kyllä entistä vakuuttunemmaksi että moiset kyllä tahdon löytää itselleni... ;)

Boyfriend- farkkujen kaveriksi lähtisin ehdottomasti suosimaan vaatekaappini klassikoita! Työelämää ajatellen lähtisin ehdottomasti yhdistämään bleiserin sekä teräkärkiset avokkaat. Ryhdikkyyttä ja naisellisuutta,kiitos!
Ja mites sitten se vapaa-ajan kokonaisuus,casual outfit!? Tätäkään ei tarvinut kovinkaan kauaan pohtia kun päässä jo surisi vaikka minkälaisia ideoita. Ja jälleen kerran suosin niitä vaatekaapin peruspilareita. Valkoinen paitapusero höystettynä konjakin väristen asustein! :))


Siinä tuli muutama mielessäni pyörivä asukokonaisuus. Mites iskeekö sinuun nämä kyseiset farkut? :)

4 comments:

 1. Aijai kun ihania asukokonaisuuksia! Muistan kun jo viime kesänä haaveilin pastellin keltaisesta jakusta/bleiseristä. Sellainen on ehkä saatava tänä vuonna ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Reetta! :)) Joo,itsekkin löysin viime vuonna Hm:stä keltaisen bleiserin ja sillä saa kivasti tuo asuun raikkautta. Kovasti jo odottelen että itsekkin pääsen kaivamaan tämän yksilön jo kaapin perukoilta esille.. :)

   Delete
 2. No iskee! Ihania kollaaseja :) Ja hei, mitkä onkaan nuo superhienot ruskeat ballerinat tuossa vimpassa kollaasissa??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis <3 Ruskeat ballerinat ovat Mulberryn ihanuudet: http://www.mulberry.com/eu/shop/shoes/flats/bayswater-ballerina-oak-natural-leather

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥