Friday, March 14, 2014

Casual outfit

Voi että mitenkä ihanista säistä tällä viikolla on saanutkaan nauttia! :) Joka aamu on saanut herätä auringonpaisteeseen, aivan mielettömän ihanaa! Ja mikä parasta, sain eilen nauttia vapaapäivästä, joka onkin todella harvinaista herkkua itselleni arjen askareissa. Vapaa päivälle oli sovittuna vaikka minkälaista ohjelmaa mutta kaikki tämä oli sitäkin mieluisampaa. Ystäviä & perheenjäsenien kanssa kahvittelua, ennen kaikkea sitä kiireetöntä yhdessäoloa ilman kelloa. :)

Mutta siihen eiliseen asuun ja kuten otsikko kertookin niin asu oli eilen astetta rennompi. Itseasiassa koko asukokonaisuus tuli rakennettua niistä vaatekaapin peruspilareista. Ja innostuin jopa kaivamaan esille valkoisen Longchampin laukkuni jonka niellän ehdottomasti kesälaukuksi, mutta halusin säilyttää asukokonaisuuden nimenomaan rentona sekä keyveenä. :)


Kauluspusero / Esprit, Farkut / Esprit, Trenssi / Ystävän vanha ,
Huivi / Mulberry, Laukku / Longchamp, tennarit / Race Marine

4 comments:

 1. Voi ihanuus mikä kokonaisuus! <3 Kauniin kevyt ja keväinen, tykkään valtavasti. Laukusta etenkin ;)

  ReplyDelete
 2. Moikka:) Löysin vasta blogisi ja hullaannuin heti:) En kuitenkaan löytänyt mtn kysymys postausta, ettö olisin saanut enemmän kuvaa kuka olet. Voisitko siis kertoa minkä ikäinen olet ja millä alalla olet töissä?:) tai linkata osoitteen jos asioista jo jossain lukeekin!
  -V

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Anonyymi ja kiitos ihanasta kommentistasi! :) En ole itseasiassa toteuttanut minkäänlaista kysymyspostausta koskaan itsestäni, ainut mistä vähän voi saada osviittaa minusta on tämä 11asiaa: http://elissabetes.blogspot.fi/2013/11/11-asiaa-minusta.html
   Mutta voisinkin laittaa ajatuksen muhimaan päähäni, josko uskaltaisin moisen postauksen toteuttaa että te lukijat saisitte esittää kysymyksiä. :))

   Toivottavasti kuulen sinusta taas pian <3 Reipasta alkavaa viikkoa! :)

   ja ennen kaikkea tervetuloa pienen blogini pariin. <3 :)

   Delete
 3. Voi sinä se ihanuus oletkin,olet aina yhtä positiviinen ja kannustava.<3:) Toivottavasti teidän viikonloppu sujui hyvin!? <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥