Wednesday, March 12, 2014

Kevättä kynsissä

Yleensä kynsissäni säteilee perus ranskalainen manikyyri ja ihan siitä syystä että ranskalainen manikyyrikin kun menee asun kuin asun kanssa. En tykkää yhtään jos kynsilakan väri riitelee vaatteiden värimaailman kanssa. Mutta aina silloin tällöin tulee kuitenkin suosittua ihan värejäkin, ja erityisesti punaiset sekä pinkin sävyiset purnukat vetävät kovasti puoleensa. Ja viimeisin ostos onkin tämä Chanelin plaza 579 sävy.Tällä hetkellä olen kuitenkin kärsinyt helposti lohkeilevista kynsistä. En tiedä miksi!? Itselläni kun on aina ollut pitkät kestävät kynnet. Vähänki kun kynsissä näkyy pituutta niin ei aikaakaan kun sitä sitten ollaankin jo viila kädessä paikkailemassa pituuksia. Todella ikävää sanoisinkos. :/ Olen joskus kuullut että liika lakkailukin voi aiheuttaa kynsissä haurautta, joten olen tässä nyt viitisen päivää mennyt ihan natural- lookilla, ja suosinut Biothermin käsivoidetta joka suojaa että ravitsee kätösiä että kynsiä. Sielunsisaruksia,anyone!? Miten sinä olet ehkäissyt kynsien liuskottumista? :)

2 comments:

  1. Sinkkiä purkista. Siihen liuskottumiseen. Tabletti päivässä. Ei auttanut nopeasti, mutta huomaan kyllä selvän eron entiseen niitä jokusen kuukauden joka aamu syötyäni :) Kauniin värinen lakka <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Dahlia vinkistä. <3 Lähdinkin heti googlettamaan tuota sinkkiä ja löysin Biotiiniltä varteenotettavan ehdokkaan joka kynsien lisäksi lupaa myös hiuksille että ihollekkin ravinteita. Tarviikin pikimmiten vierailla apteekissa siis! :)

      Delete

Kiitos kommentistasi. ♥