Monday, March 17, 2014

Laukkukokoelman uusin tulokasNyt vihdoin ja viimeinkin sain julkaistua tämän luonnoksissa olleen postauksen kun kuvitukset ovat päässeet tekstin kaveriksi myös. :) Tiedättekö sen tunteen kun käsissänne on jotain sellaista mistä on haaveillut todella monta vuotta, siis todella monta vuotta!? Itse sain kokea tämän tunteen noin kuukausi sitten kun ostamani Chanelin 2.55 small flapbag matkusti tuttavani matkassa mukana Suomeen. Ja jos materiaalista voi olla onnesta soikeena niin tämä laukku se saa hymyn nousemaan korviin joka kerta kun olen ottanut Chanelin matkaani. :) 

Oma kanelini on tosiaan Vintage yksilö, vuosimallia 2001. Laukku on ikäänsä nähden todella hyvässä kunnossa, kulmissa on toki pieniä naarmuja sekä itse lukosta on kultaus kaari kohdista kaikonnut hiukan. Mutta tämä ei omaa silmääni haittaa yhtään, sillä kaunis hän on kuin mikä. Ja erityisesti tässä Vintage yksilössä viehättää se että laukkua ei tarvitse varoa niin paljon kuin uutta. Laukussa kun on jo valmiiksi "elämisen merkit" näkyvissä joten jokaista pikku tahraa tai jälkeä ei tarvitse pelätä. Olen meinaan varsinainen stressaaja tällaisissa asioissa. :)

Chanel, I ♥ you

12 comments:

 1. Ompa upea! <3 En ollut aiemmin Chanelista niin välittänyt, mutta kun näin niitä vilisevän ohi Cannesissa viime keväänä, käänsin kelkkani täysin, laukun upeuden tajuaa vasta kun näkee livenä :)

  Olisi kiva, jos voisit kertoa vähän tarkemmin mistä tämän siis ostit ja vähän hintaluokkaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anne. <3 :) Omani on tosiaan Vintage yksilö ja laukku on ostettu tuttavani hyvältä ystävältä, ja onni oli vaan matkassa mukana kun he olivat jutelleet tämän laukkukokoelmastaan ja tiettyjen yksilöiden myymisestä. :) Joten tästä syystä uskalsin ostaa kanelin nimenomaan Second Hand- yksilönä. Hintaluokatkin kun kuitenkin alkavat näissä 1200 - > joten onni oli kyllä täysin mukana tämän laukun kanssa. :) Suomessa Theodora Second myy kaneleita ja todella moni onkin suosinut heidän valikoimaan, kun aitous on taattu. Käy ihmeessä kurkkimassa heidän valikoimaa: http://www.theodora.fi/uusi-etusivu

   Delete
 2. Replies
  1. Kanelit ovat kyllä upeita. <3 Kiitos Suvi S. kommentistasi, ihana kuulla sinusta.<3:)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥