Saturday, March 29, 2014

Top 5 haaste / päivän asu

Sain hävyttömän kauan aikaa sitten kauniilta Heculinalta haasteen, ja nyt vihdoin ja viimein sain julkaistua tämän luonnoksista. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö!? ;)
Ja ohjeistus oli seuraavanlainen: Top 5-haasteessa haastaja on antanut viisi aihetta, joista haastetun tulee kertoa omat viisi suosikkiaan. Tämän jälkeen hänen tulee laittaa se eteenpäin viidelle (ei takaisin haastamista) ja listata aiheet seuraaville haastetuille... 

1. Tavoitteesi tälle vuodelle
Jos työntekoon on katsomista, niin ehdottomasti tämän vuoden tavoitteet ovat viime vuoden unelmat. Unelmat, joista toinen on jo toteutunut, ja toinen vähän isompi haave häämöttääkin nyt edessä. Tavoitteet tälle vuodelle ovat siis ehdottomasti onnistua näiden unelmien parissa ja luoda samanaikaisesti uusia unelmia.

2. Elämäni 10 vuoden päästä
Toivon hartaasti että olen terve että onnellinen. Kahden lapsen äiti & vaimo.  

3. Arjen voimavarani
Ehdottomasti perheeni & lähimmäiset ystäväni.


4. Parhaat luonteenpiirteeni
Kysyin itseasiassa ystäviltä tätä asiaa ja seuraavanlainen oli vastaus; sosiaallinen, iloinen,ystävällinen, reilu, määrätietoinen. 

5. Arkimeikkini tuotteet
Meikkivoide,valokynä, puuteri,poskipuna,eyeliner, ripsiväri ja puna. 
Oho,olipas siinä tököttiä kerrakseen. ;)
Nahkatakki / Esprit, Paitapusero / VeroModa, Farkut / Esprit,
Huivi / Mulberry, Pochette / Louis Vuitton, Tennarit / Converse

 Tällä kertaa en lähde haastamaan ketään, sillä sen verran moni on jo tämän toteuttanutkin. Mutta tästä haasteesta tulikin mieleeni, että minulta on muutaman kerran tässä nyt kysytty,  olisinko halukas toteuttamaan kysymyspostauksen. Te lukijat saisitte siis esittää kysymyksiä, ja joihin minä sitten vuorostaan vastaisin. Näin te ihanuudet pääsisitte kurkistamaan hiukan pinnan alle ja saisitte myös paremman kuvan kuka täällä blogin takana oikein on. :)  Löytyykö kiinnostusta moiselle postaukselle? :)

4 comments:

 1. Voi kun on kaunis kokonaisuus! Ihana asu! Ja kiitos kun toteutit postauksen, minusta on aina kiva lukea vähän pintaa syvemmältä ihmisistä, jotka blogia kirjoittavat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ja näitä on aina kiva tehdäkkin! :)
   Kuin myös luonnoksisssa odottelee sinunkin haasteesi. Työn alla, työn alla siis... :)

   Reipasta alkavaa viikkoa Dahlia <3:)

   Delete
 2. Ihana postaus<3 haluaisin kysyä että missä olet töissä? Mikä on lempihuivisi, laukkusi, takkisi ja housusi sekä kenkäsi?(:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emilia <3 :) Ja kiitos kysymyksistä, kirjoitan ne ylös. Jos sinulle tulee jotain muuta kysyttävää vielä mieleen niin kysy ihmeessä. :)

   Reipasta alkavaa viikkoa! :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥