Wednesday, March 19, 2014

YSL parisienne

Ystäväni osti kuukausi sitten itselleen uuden tuoksun ja eikä minkä tahansa tuoksun, vaan Yves Saint Laurent – Parisienne Edp tuoksun. Ja niin hän että minä ensi nokassa ihastelimme tätä tuoksua että kaunista pulloa. Ystäväni huomasi kuitenkin parin käyttökerran jälleen harmiksensa saavan päänsäryn tämän tuoksun yhteydessä, joten arvaatte varmaankin tässä kohtaa kuinka tuoksun omistaja vaihtui kerta heitolla. :D YSL keväinen tuoksu on alkuun aika vahva, mutta niin on Si-tuoksukin. Joten viime kerrasta oppineena annoin tuoksun levätä ihollani ennen kuin tein varsinaisia päätöksiä. YSl:n tuoksua ei tarvitse montaa kertaa suihkia, tuoksu kestää läpi päivän ja sanotaanko että mitä kauemmin tuoksu on iholla saanut hengähtää niin sen paremmaksi koen itse ainakin tuoksun. :)4 comments:

 1. Ihanaa, että tuoksu sai hyvän kodin! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nojuuu,tätä ollaanki nyt suihkautettu melkein päivittäin. Kiitos vielä.<3 :)

   Delete
 2. Onpas kauniin näköinen. Itse olen huono kokeilemaan tuoksuja. Si on uusin löytöni, olen aivan hullaantunut siihen. Kiitos kosmetiikkamyyjä Berlinin lentokentällä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooooii, Si-tuoksu on kertakaikkisen ihana!<3 Itse olen jo yhden kokonaisen pullon kerennyt käyttämään ja uutta pulloa kaipaanki jo. :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥