Thursday, April 3, 2014

Puhelinlankaponnari

Kaikki mikä liittyy vähänkin hiuksiin ja erityisesti hiusten hyvinvointiin, niin täällä ollaan aina pelkkänä korvana! Suloinen Jonna kertoi muutama viikko sitten näistä invisibobble- ponnareista ja pienen googlettamisen jälkeen suuntasinkin oitis Glitteriin... :)

Nämä ponnarit eivät todellakaan ole  sieltä kauneimmasta päästä, mutta kun puhutaan hellävaraisuudesta koskien hiuksia niin ehdottomasti olen valmis kärsimään kauneuden eteen... ;)  

Näiden ansiosta myös inhoittavat ponnarirajatkin ovat nyt menneen talven lumia. Ja tämä jos mikä on oikein hyvä uutinen itselleni. Minä kun tykkään aina jossain kohtaa päivää heittää hiukset kiinni ja vuorostaan jossain kohtaan taas avata. :D Lisäpisteitä irtoaa myös mukavuudesta sekä pysyvyydestä. Hyvästi siis karmivat kuminauha lenksut ja tervetuloa invisibobble- ponnarit. Näitä on ehdottomasti hankittava lisää. :)

14 comments:

 1. Nuo on kyllä hyviä, ja pitää hiukset hyvin kiinni!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinpä! Hyvästi siis vanhat ponnarit. :)

   Delete
 2. Mä oon käyttänyt puhelinjohtoponnareita viime syksystä asti, enkä enää vaihtaisi tavallisiin ponnareihin. Nämä ovat vain niin hyviä! Lisäksi nutturan teko onnistuu paljon paremmin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä ovat yllättävän pitkään olleet jo markkinoilla ja nyt vasta kevään mittaan tämä matti myöhänen on havahtunut näihin. :D No parempi myöhään kuin ei milloinkaan,eikös!? ;) Ja joo,paluuta ei ole enään normi ponskuihin. :)

   Delete
 3. Just eilen ostin näitä kun oltiin kampaamotukussa käymässä! Ovat kyllä mainioita ja tosiaan peittoavat kumilenksut mukavuudellaan. Olisivatpa kauneempia! ;) huomenna nähdään! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä tälläset muuten maksaa kampaamotukussa? Ostin omani Glitteristä ja 4kpl maksoi sen 5€. :)

   Nähdään illalla! :))

   Delete
  2. 3 maksoi 3,30e! Ihan pikkuruinen hintaero siis. :)
   Oli niiiiin hauskaa! Kiitos seurasta!

   Delete
  3. Okei, no ei moinen ero hinnoissa. :)
   Ja joo,kiitos itsellesi ja reipasta viikkoa teidän perheelle. :))

   Delete
 4. Nämä ovat jo hetken olleet tuttuja, mustana ja läpinäkyvänä on täällä käytetty, kotona ja vapaalla lähinnä. En ole vielä töihin laittanut ;) Minusta ihan kiva, mutta kyllä sitä vaan töihin kun laitan tukan niin muuten sen kiinni laitan. tosin ei siihen tukkaan sitten kosketakaan koko päivänä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, eivät nämä ponnarit ehkä ihan sovin sinne toimistotyöhön ja asiakastapaamisiin, mutta vapaa-ajalle sitä paremmin sitten. :D Mistä olet muuten omasi ostanut? :)

   Delete
 5. Noi Glitterin ponnarit, eivät ole noita "invisibobbleja". Ne Jonnan esittelemät puhelinjohtoponnarit on just niitä aitoja, alkuperäisiä "invisibobbleja" ja 100 kertaa parempia ja laadukkaampia kun noi Glitterin versiont... Suosittelen testaamaan noita "aitoja"! Ei veny niin paljoa ja pitää hiukset vielä paremmin paikallaan! Itse harrastan CrossFittia ja siinäkin menossa, tämä pehko pysyy noilla paikallaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heei ja kiitos Anonyymi palautteesta että kokemuksistasi, korjasinkin hetimiten otsikkoa. :) Itse olen kyllä ollut tyytyväinen näihin Glitterin versioihin. Itseltäni kun tuota tukkaa löytyy niin koin jotenkin nuo Anttilan ponnarit mahdottomiksi omaa tukkaani ajatellen. Mutta kyllähän nämä aika hyvin venyyvät, joten ehkäpä vielä suosin aitoa ja alkuperäistä invisibobbleja. :)

   Delete
 6. invisibobble on tuotemerkki ja brändi. Se ei ole mikään yleinen nimitys tuollaisista puhelinjohtoponnareista. www.invisibobble.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo,aikaisempi Anonyymi oikaisikin minua jo asiasta. Kiitos vielä sinullekkin. :):)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥