Sunday, May 4, 2014

Kynähame

Kynähame on ehdottomasti yksi vaatekaappini peruspilareista. Kaapissani on tällä hetkellä musta, navy, beige sekä valkoinen kynähame. Ja nyt kun ollaan päästy jälleen nauttimaan +10asteen lämpöasteista, koen että housujen sijaan voisin lähteä vuorostaan aamuisin suosimaan kynähametta. :) Inspiraatiota lähdin jälleen hakemaan Pinterestistä, ja siinä tovin kuvia ihastellessani siirryin sitten Polyvoreen kokoamaan kollaaseja. Samanaikaisesti koitin pohdiskella sitä omaa vaatekaappia, ja mitä elementtejä minulta löytyykään entuudestaan. :)


Ensimmäisen asukokonaisuuden lähdin täysin rakentamaan navyn sinisen hameen ympärille. 
Navy sekä valkoisen väriyhdistelmä on mielestäni todella kaunis. Ikuinen harakka kun olen, niin tottakai asusteissa tuli suosittua tuttua ja turvallista kultaa.. ;)


Denim ja konjakki ovat toinen ikisuosikkini kautta aikojen. Päätin kokeilla miltä musta kynähame yhdistettynä farkkupaitaan toimisi. Mielestäni tästä asusta tulikin todella keväinen kokonaisuus? Toki tiedä sitten miltä tämä asu oikeasti näyttää päällä... :D


Beigen kynähameen rinnalle lähdin suosimaan valkoista ja navya, ja kaivattua kontrastia asuun tuo vuorostaan klassinen speedy. :)

Mitä sinä tykkäsit näistä kollaaseista ja kuuluuko kynähame myös sinun vaatekaappisi peruspilareihin? :)

8 comments:

 1. Kynähameet ovat ihania toisilla. :-) Itse en ole oikein vielä löytänyt sellaista omanlaistani. Se ei saisi olla polvien alle ja nuohan taitavat jäljestään melkein kaikki olla... Mutta kollaasisi ovat todella kivoja ja suosikkini on kyllä viimeinen. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oletko ajatellut josko teettäisit kynähameen vuorostaan ompelialla? Saisit juuri sellaisen yksilön vaatekaappisi joka olisi just eikä melkein sinun mieleesi? :)) Haleja murunen<3

   Delete
 2. Kaikki kollaasit upposi, makeita kokonaisuuksia!

  ReplyDelete
 3. Ihanaa kun taas päivität pitkästä aikaa blogiasi! Itse en ole kynähame-ihminen niinkuin tiedät, mutta nuo kokonaisuudet näyttävät houkuttelevilta! Klassisia kokonaisuuksia ja varmasti sopii sulle mainiosti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että postauksia on odoteltu, kiitos siis tsemppaavasta kommentista. :))

   Delete
 4. Rakastan kollaaseja! Silloin kun pää lyö tyhjää, etsin käsiini jotain simppeleitä kollaaseja. Olen jopa koonnut sellaisia niitä huonoja päiviä varten jemmaan. ;)

  Tiedät vastauksen tuohon kysymykseen. Se oli yksi käytetyimpiä vaatteitani silloin kun nähtiin ensimmäisen kerran! Nykyään jäänyt liian vähälle käytölle, vaikka edelleenkin tykkään, mutta töissä ei jaksa olla koroissa enää millään..

  ReplyDelete
 5. Mä en ikinä unohda sitä päivää kun ensimmäistä kertaa tavattiin. Muistan sen hetken kun eilisen päivän, klassinen kaunotar <3

  Joo, seisomatyössä hurjat korot eivät ole ehkä se mitä mukavin juttu! Mä olen kynähameiden kanssa suosinut balleriinoja kun töihin olen lähtenyt. :) Haleja muru<3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥