Tuesday, May 13, 2014

Uutta vaatekaapissa

Joka ikinen kevät löydän itseni ihailemasta muiden asukokonaisuuksia, jossa on suosittu jos jonkinmoista kukkaprinttiä. Itseäni ajatellen olen kuitenkin kokenut että kukalliset yläosat ovat olleet jotenkin hankalia minulle.  En ole aikaisemmin onnistunut löytämään sitä mieluista. Aina on joko printit värineen päivineen olleet mielestäni epäonnistuneet, tai sitten malli ei ole yhtään istunut minun ylle. Aina jokin on ollut siis pielessä. Viikko sitten kävi kuitenkin toisin, ja löysin itselleni kauniin kukallisen  sifonkitopin Espritiltä. :)Jotenkin kaikki palaset vaan loksahtivat tämän sifonkitopin kanssa kohdilleen. Kotiin päästyä kokeilin vielä tätä toppia melkein jokaisen bleiserin alle, ja kyllä siinä kohtaan viimeistään vakuutuin, että tämä osto kannatti! :)


8 comments:

 1. Ihanan näköinen toppi! :) Mä tykkään hirmuisesti kaikista keveistä kukkapaidoista, kun ne on niin kesäisiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kukkapaidat miellyttävät kovasti myös omaa silmääni, toinen toistaan kauniimpia asuja on tullut bongattua. Nyt tarvitse vain rohkeasti alkaa siis yhdistelemään tätä uutukaista päivän asuihin. :)

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos, kivaa että sielä myös pidettiin tästä! :)

   Delete
 3. Todella kaunis, istuu varmasti kovin monen eri värisen bleiserin ja monen alaosan kanssa myös :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan kauniin värien osilta minäkin pohdin että tämä on varmasti helppo lähteä sovittamaan monien asujen kaveriksi. :)

   Delete
 4. En tiedä, miksi minulle tulee tästä paidasta mieleen trooppinen :D Mutta kiva se on joka tapauksessa, tuollainen kuosi on ihana kesäksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kiitti Emmi. :D No kesätoppihan tämä tyystin on, ja nimenomaan väriensä puolesta tämä toppi kaipaa päivettyneen ihon kaverikseen. :) Onneksi nyt kuitenkin viikonlopulle on povattu jo +25astetta, joten kesä & aurinko täältä tullaan.;)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥