Wednesday, June 4, 2014

Nudelakka


Viime viikolla olimme ystäväni kanssa kahvittelemassa, ja siinä kahvia hörppiessämme juttelimme jälleen ihan kaikesta. Siis kirjaimellisesti ihan kaikesta. Lapsista kynsilakkoihin saakka. :) Ystäväni kanssa tykkäämme erityisesti kosmetiikan saralla kokeilla uusia tuotteita, ja tällä kertaa puhetta oli kynsilakasta. Ystäväni kertoi ostaneensa tämän Lumen Gloss & Care- hiljainen luonto sävyn, ja suositteli ehdottomasti kokeilemaan. Väri oli todella kaunis hänen kynsissään, ja lakan pysyvyyskin oli suhteellisen kestoisa näin arkielämän menoissa. Joten niinpä minä kipitin maanantaina Anttilaan ja kiikutin kassalle samaisen lakan.

 Alkuun vähän pelkäsin miltä tämä nude näyttäisi juuri minun kynsissäni, sillä kaikkihan tietävät että oikean nudelakan löytäminen voi olla todella hankalaa. Toiselle kun sopii toinen, toiselle vuorostaan ihan toinenlainen. Onneksi kuitenkin tämän lakan kanssa tärppäsi, eikä tarvitse enään etsiä sitä täydellistä nudea.
Kiitos jälleen kerran P vinkistä. :))

4 comments:

 1. Sain sinun kommenttisi sähköpostiini, mutta jostain syystä en pysty julkaisemaan sitä :) Kiitos kauniista sanoistasi! Postitan riipuksen tällä viikolla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, minä jään odottelemaan riipusta! :)
   Oikein ihanaa torstaita <3

   Delete
 2. Huomasin myös, että lähtee poistettaessa todella helposti! Mikä loistava ominaisuus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooo, mä myös huomasin saman! :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥