Friday, June 27, 2014

Päivän asu

Mitä ihaninta alkavaa viikonloppua ihanuudet! :) Vitsit kuinka kesäisen kaunis päivä onkaan tänään ollut. Toivottavasti aurinko nyt myös hemmottelisi meitä koko viikonlopun ajan! Itse tosin suuntaan huomenna vielä töihin. Mutta tämä ei haittaa laisinkaan minua, sillä en kuitenkaan koko päivää aijo viettää töiden parissa. Sen suurempia suunnitelmia ei muuten ole. Pihatöiden parissa pitäisi ainakin viettää tunti jos toinen, kuten myös salille on ehdottomasti päästävä. Virran mukana siis mennään. Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle? :)

Kesäkuu-2014 055

Kesäkuu-2014 059 

Neuletakki / Mango, pusero / Hm, farkut / Hm
ballerinat / lahja, laukku / Lv, kello / Mk, helmirannekoru / lahja

7 comments:

 1. Kiva kokonaisuus, ja toi neuletakki näyttää ihanalta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Mangon neuletakki on kyllä super kiva. Värinsä puolesta menee melkeinpä asun kuin asun kanssa. :)

   Suloista sunnuntaita kaunokainen. <3

   Delete
 2. Viikonlopun suunitelmat ovat kovasti Turun suuntauiset, Keskiaikaislle keskiaikaisille. Kuten ns. "aina ennenkin". Kaunis kokonaisuus jälleen, ihanat baltsut <3

  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Instassa olenkin ihastellut teidän viikonlopun kuvianne,toivottavasti on ollut mukavaa!? :)

   Mitä parhainta sunnuntaita.<3

   Delete
 3. Eih apua, oot vaihtanut vaaleeksi.. Pakko sanoa, että tuo blondi saa sinut kyl valitettavasti näyttämään tuplasti vanhemmalta. Ja ihosi väriin sopii tumma muuten niin paljon paremmin! :/ ..samoin noihin mustiin kulmiin. Tuo vaalea imee kaiken värin sun kasvoilta..suosittelen palaamaan takaisin ruskeaan! Vaikkapa sitten vähän vaaleammilla raidoilla :)

  ReplyDelete
 4. Eih oot vaalentanut hiuksiasi..! Anteeksi, mutta pakko sanoa että tuo blondi vanhentaa sua tuplasti enemmän. Ja ihonväriisi sekä noihin mustiin kulmiin sopii myöskin ruskea niiiin paljon paremmin, näytit brunettena niin nätiltä! :/ ruskeaanhan saa eloa vaikka vaaleilla raidoilla, jos jotain kirkkautta kaipaat, mutta tuo vaalea ei kyllä lainkaan ole sun väri..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen viihtynyt vallanmainiosti tässä vaaleammassa tukassa, ja eikös tämä ole tärkeintä? :) Siinä olet kyllä oikeassa, että tämä vaalea väri syö viimeisetkin rusketuksen rippeet kasvoilta, mutta tämä "värjäys" prosessi ei ole valmis vielä. Tarkoitus olisi nimenomaan tuoda vaaleaan hiuspohjaan lämmintä raitaa. Mutta makuasioitahan nämä ovat. Kiitos kommentistasi, ja että kerroit sinun mielipiteesi. :)

   Mukavaa sunnuntaita! :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥