Saturday, July 12, 2014

Hangon Regatta

Heissan! Täällä sitä ollaan taas. :) Blogissa ollaan jälleen eletty pientä hiljaiseloa. Työkiireet, perhe että ystävät, ja ennen kaikkea tämä kesä ovat nyt menneet etusijalle. Hiljaiselon aikana kameraan on kuitenkin tallentunut jälleen kuvia aikamoinen määrä, joten nyt siis tarvitsee vain löytää sitä aikaa tänne bloginkin puolelle. :)

Viime lauantaina olimme ystävien kanssa nauttimassa kauniista kesäpäivästä Hangon Regatassa. Kyseinen purjevene tapahtuma vetää vaan joka vuosi puoleensa. :)

Heinäkuu-2014 027

Heinäkuu-2014 021 Heinäkuu-2014 028

  

Useiden ihasteluiden ja huokausten jälkeen suuntasimme vielä iltasella ystävämme veneelle nauttimaan lasilliset kuohuvaa kera mansikoiden. Suomen kesä! ♥
Heinäkuu-2014 035

4 comments:

 1. Kyllä sen kesän pitääkin mennä edelle! :)

  ReplyDelete
 2. Oi miten ihania satamakuvia ja tuollaisessa tapahtumassa olisi itsekin kiva käydä joskus! Tuo viimeinen kuva jotenkin kyllä tuo niin kesäisen fiiliksen, että tulee oikein hyvä mieli :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Reetta! :) Joo, tälläiset venetapahtumat ovat meilläpäin ainakin hyvin suosittuja. Suosittelen käymään tälläisissä tapahtumissa jos vähänkin hiiohoi- uppoaa! :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥