Thursday, July 24, 2014

Naantalissa

 Viime sunnuntaina vietimme kauniin kesäpäivän Naantalissa. Lähdimme ihan vain syömään, ja nauttimaan maisemista. Itse olen lapsuudessani viettänyt monen monta viikonloppua noissa samaisissa maisemissa. Isoäitini asui vuosia Naantalissa, joten erityisesti kesäviikonloput vietimme melkein aina mummolassa. Tiedä sitten, onko tämä se päällimmäinen syy miksi joka kesä olemme käyneet Naantalissa. :) Muumimaailmassa olemme käyneet tytön viisi ensimmäistä kesää, mutta nyt iän myötä nämä mielenkiinnon kohteet ovat vaihtuneet, ja muumit ovat saaneet jäädä meidän osilta. Minusta on kuitenkin ollut ihanaa, kun tyttö on viimeiset pari vuotta lähtenyt reippain mielin kanssamme nauttimaan näistä joka vuotisista maisemista. :)


Heinäkuu-2014 124

Hyvää ruokaa, suussa sulavat jäätelöannokset, merimaisemat, sekä pieni ukkosmyrskykin pääsi yllättämään hetkellisesti. :) 

Heinäkuu-2014 102

Heinäkuu-2014 110

Heinäkuu-2014 105 

Ruokailun jälkeen aurinko alkoi jälleen paistamaan, joten lähdimme heti kävelemään ja ihastelemaan veneitä laitureille. Kyllä tämä Suomen kesä on vaan parhautta. Minusta aina ei tarvitse lähteä ulkomaille nauttiakseen olostaan, ei ainakaan näin kesäisin. :)

Heinäkuu-2014 149

Heinäkuu-2014 141

Palaan huomenna vuorostaan sunnuntaisen asukuvien kanssa.

Aurinkoista torstaita! :)

10 comments:

 1. Ei kyllä se Suomen kesä vaan on kaunis, ei täältä kesällä varsinaisesti minulla ainakaan ole tarve päästä pois. Monesti ihan läheltäkin löytyy vaikka mitä kauniita kohteita, kuten vaikka Naantali :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanos muuta! Nautitaan nyt tästä ihanasta vuodenajasta oikein kunnolla, ja tankataan talvea varten paljon kesäisiä muistoja. <3

   Delete
 2. Oikein ihania kuvia, etenkin tuo viimeinen! :> Ja nam oikein vesi herahti kielelle noista ruokakuvista, mikä herkkuhamppari! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kaunis, ihanaa että jätit kommenttia! Tulehan pian uudelleen vierailemaan. <3

   Delete
 3. Naantali on niin nätti kaupunki. Tykkään kovasti satamasta ja vanhasta kaupungista, siellä on kiva tunnelma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naantali on kyllä kaunis kesäkaupunki, joka varmasti tarjoaa jokaiselle jalankulkijalle jotain. :)

   Ihanaa alkavaa viikonloppua Miia. :))

   Delete
 4. Saisit upean taulun tosta laiturikuvasta tytön kanssa! Ihania kuvia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. T sanoi itse ihan samaa kun kuvan otti. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥