Saturday, July 26, 2014

Vaateteline

Siinä se vihdoin on, vaateteline! Tämän kalusteen hankintaa olen pohtinut jo ties kuinka kauan. Aluperin olin suunnitellut että tulisin jonakin päivänä ehdottomasti ostamaan Hayn klassikon, mutta nähtyäni tämän Pentikin vaatetelineen tulin ihan toisiin ajatuksiin. Jotenkin tämä oli viellä enemmän minun makuuni sisustamisen saralla. :)

Heinäkuu-2014 159 
  
 Heinäkuu-2014 165

Uskon vakaasti että tämä vaateteline tulee aivan varmasti kuulumaan jatkossa suosikkikalusteisiini. Sillä tykkään iltaisin vähän pohtia alustavasti  seuraavan päivän asua etukäteen. Jatkossa saan siis kauniisti seuraavan päivän työvaatteet nätisti henkareille roikkumaan, ja aamuisin ovat sitten nopeasti käden ulottuvilla. IHANAA! Erityisesti toivon että tämän vaatetelineen ansiosta nämä silloin tällöin iskevät vaatekriisit vaatehuoneen edessä olisivat myös mennen talven lumia, ja vaatepinot pysyisivät jatkossa kauniissa ojennuksessa päivästä toiseen. ;)

12 comments:

 1. Tuo onkin jotenkin mukavamman mallinen tuon alaritilän kanssa. Todella kaunis. ♡
  Pakko kysyä, että oliko minkähintainen? ;-)
  Voisi olla minullekin kiva lisä... ;-)
  Ihanaa sunnuntaita kaunis! ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. 69euroa oli hintaa tällä vaatetelineellä, joten ehdottomasti käy kurkkaamassa Pentikistä näitä jos vaan tarvette moiselle! :)

   Reipasta alkavaa viikkoa murunen. <3

   Delete
 2. Oi miten ihana vaateteline, en edes tiennyt että Pentikiltä löytyy tuollaisia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En minäkään! Olin alunperin piipahtamassa heidän liikkeessä ihan muiden asioiden tiimoilta kunnes tämä tuli vastaan... :))

   Delete
 3. Onpas se kaunis! Olen samasta haaveillut itsekin vaan tuntuu, ettei meillä oikein ole sellaista tilaa, mihin tuollaisen voisi laittaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on asia taas aivan päinvastoin. Tilaa kyllä löytyy, mutta pohdin välillä turhankin liian kauan uusia hankintoja. :)

   Delete
 4. On se kyllä ihana! Meillä ei ole mitään järkevää paikkaa tuollaiselle, niin ei voi hankkia. Mutta aina voi haaveilla ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinpä, aina saa onneksi haaveilla! :) Tosin voithan sä laittaa kodin uuteen uskoon, ja järkkäillä järjestystä sen mukaan että moiselle kalusteelle löytyisi se oma paikkansa. ;)

   Delete
 5. Joo-o, mun täytyy kans saada tollanen, oon sitä niin kauan miettiny! :D Tuo on paitsi tosi hyödyllinen, mutta kuitenkin todella nätti vaikka sisustuselementtinäkin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin minustakin! :)) Ja tänä päivänä näitä vaatetelineitä löytyy jokaiseen makuun, valinnan vaikeus iskee vaan helposti. Toivottavasti löydät omasi. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥