Sunday, July 20, 2014

VS shopping

Heinäkuu-2014 086

Viime viikon sunnuntai- maanantai välisenä yönä heräsin jälleen kolmen aikaan aamuyöstä, ja otin suunnakseni Helsinki-Vantaan lentokentän. Edessä oli parin päivän vierailut jälleen showroomilla. Tiistaina olimme töiden osilta valmiita siinä neljän maissa, joten päätimme lähteä keskustassa käymään. Ensimmäistä kertaa näillä  työmatkoilla kerkesimme siis ennen paluulentoa piipahtamaan keskustassa. Aurinkoinen Kööpenhamina oli kertakaikkisen ihastuttava! Ihmisiä vilisi siellä sun täällä, eikä kenelläkään tuntunut olevan mihinkään kiire. Katutaiteilijoita oli joka lähtöön, ja esitykset keräsivät jalankulkijoita puoleensa.  Kiertelimme kaupoissa ja nautimme vain olostamme. Tytölle ostin Zarasta navyn sinisen mekon, ja Legoshopista hain friends legopaketin. Tyttö muistutti minua useaan otteeseen tästä legopaketista viellä sunnuntai- illalla. Mahtoikohan kymmenes muistutus kerta edes riittää... ;)

Omat pikku shoppailuni suoritin vasta lentokentällä. 

Heinäkuu-2014 088
 
Heinäkuu-2014 094
 Victorian liikkeestä mukaani lähti Vanilla Lacen kolmikko. Olen himoinnut näitä jo tovin, ja nyt vihdoin ja viimein pääsen testailemaan näitä. 
Ah, mikä ihana tuoksu näissä onkaan.

Ovatko Victoria's Secretin vartalotuotteet teille tuttuja? Oletteko tykästyneet johonkin sarjaan erityisesti? :)

8 comments:

 1. Minulla on ne paksummat rasvat käytössä. Töissä käsirasvoina ja kotona muuten. Äiti parka raahaa kentältä jos itsellä ei satu sopivasti reissua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis onko noissa rasvoissa myös jotain suuriakin eroja koostumuksen suhteen? Ja totta, onneksi VS:n liikkeitä tuntuu olevan nykypäivänä ihan jokaisella lentokentällä. Helppoa ostamista kun tietää mitä hakee ja kelle. :)

   Delete
 2. Ihania ovat kyllä! Mun mukaani lähti viimeisenä coconut passion vartalovoide.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooi, coconut passion kuullostaa myös todella hyvältä! Oletko kokenut että tuoksu on ollut tarpeeksi kestoisa? :)

   Delete
 3. Minulla on yksi tuollainen vartalotuoksu (strawberries&champagne) ja vaikka tuoksu on ihana, ei se valitettavasti ainakaan itselläni pysy yhtään :( VS on lanseerannut myös uusia parfyymejä joita myydään meilläkin lennoilla, mutta en tiedä miltä tuoksuvat... pakkaus ainakin on puoleensavetävän näköinen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin puhuitkin, mä luulen että mulle käykyllä samalla tapaa tämän tuoksun suhteen. En tosin ole viellä kerennyt kokeilemaan sitä, mutta suihkusaippuassa oli ainakin kertakaikkisen ihana tuoksu joka kyllä katosi oitis kun suihkuttelin tämän pois. :D

   Delete
 4. En ole vielä koskaan kokeillut VS:n tuotteita. Oon lentokentällä monesti niitä tutkaillut, mutta sitten en ole kuitenkaan ostanut. Mieli tekisi kuitenkin kokeilla, koska monet kehuvat niitä!

  Aika kivalta kuulostaa, että pääsee työmatkalle välillä kivoihin kaupunkeihin vaikka yleensä todellakin niissä reissuissa tehdään tiivisti töitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä testailemaan jos suinkin innostusta löytyy! Vs:n valikoimasta kun tuotteita löytyy aivan varmasti monen makuun. :))

   Kyllä, meilläkin tähän asti nämä työmatkat ovat olleet hyvin aikataulu painottaisia. Ylimääräiseen ei ole ollut todellakaan aikaa, joten tämä oli oikein kivaa vaihtelua. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥