Thursday, August 7, 2014

Treeneistä

Muistatteko kun toukokuussa kerroin ostaneeni salikortin!? 3kk salitreeniä nyt takanapäin, ja treenit kulkevat tällä hetkellä todella hyvin! :) Lihaksia joudun tosin kasvattamaan aika urakalla kun sitä habaa ei entuudestaan ole juurikaan ollut, mutta pikku hiljaa hyvä tulee. Käyn salilla sen neljä kertaa viikossa, kiireisimpinä viikkoina kolme. Ensimmäiset viikot salilla meni täysin oikean liikeradan opissa, ja alkuun treenipäivät jaoteltiin kolmeen osaan: Yläkroppa / keskivartalo sekä jalat. Nyt viimeisen kuukauden ajan olen päässyt treenamaan 4-jakoisella ohjelmalla, ja tämän uuden ohjelman myötä olen saanut lisätä jo hiukan painoakin treenin kulkuun. Wohoo!


Tällä hetkellä ohjelmani salilla näyttää tältä:

 1. Päivä: olkapäät, ojentaja, pohkeet
2. Päivä: selkä, trapetzius, vatsa
3. Päivä: vapaa
4. Päivä: rinta, hauis, kyynärvarret
5. Päivä: vapaa
6. Päivä: jalat
7. Päivä: vapaa

InstagramCapture_ad792972-83ac-4378-874e-762325f25183_jpg

 
Vatsan sekä alaselän teen toki joka ikinen kerta, ja on ollut kiva huomata kuinka ne vatsalihakset alkavatkin pikkuhiljaa erottumaan. ;) Vapaapäivinä otetaan taas hyötyliikunnasta kaikki ilo irti.
 Ruohonleikkaus helteessä takaa kyllä aikamoisen hikivirran. :D

InstagramCapture_7902b2f8-7387-4eb8-b349-f08cf34a6697_jpg

Voin siis todeta että salikortin ostaminen todellakin kannatti! Niin ja materialistia inspiroi sekä motivoi myös aina uudet treenivaatteet. Joista lisää vuorostaan huomenna! :)

4 comments:

 1. Kiva, että olet saanut treeni-intoa, minusta helle on vienyt voimat liikunnan suhteen vaan syksyllä sitten uudelleen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salikärpänen pääsi kyllä tällä kertaa iskemään totaallisesti ensimmäisten treenien jälkeen. Nyt vaan toivotaan että samainen innostus myös jatkuu! :) Ja hei nimenomaan, syksyllä sitten taas paluu "arkeen". Suomen kesästä on nautittava täysin rinnuksin. :)

   Delete
 2. Wou, 4 kertaa viikossa salilla! En pystyisi samaan sännöllisyyteen, mutta en yhtään ihmettele, että sulta sujuu! :)
  Saitko muuten apua jostain treeniohjelman tekoon? Löysin ihan tästä mun läheltä salin, joten otan itseäni niskasta kiinni ja alan itsekin vähän treenailla, hih.
  Hyvää viikonloppua! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kalenteriin kun raivaa vaan tilaa, ja ottaa sen asenteen että minähän käyn niin kyllä se siitä sitten. :) Toki välillä on väsymys painanut työpäivän jälkeen, mutta kotiin päästyä on toinen ollut heti potkimassa pepulle joka on auttanut suuresti jaksamiseen. :) Nyt otat itseäsi vaan niskasta kiinne, ja marssit sinne salille. :)

   Reipasta alkavaa viikkoa! <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥