Wednesday, August 13, 2014

Laukkupohdintoja

Pitkästä aikaan laukkupohdintoja! Laukku rintamalla on ollut viime kuukausina aika hiljaista. Tai oikeastaan syy on siinä, että päätin keväällä että syksyksi haluaisin ehdottomasti hankkia uuden työlaukun. Kuluneiden kuukausien aikana on mielessä pyörinyt yksi jos toinenkin laukku. Ajaton sekä hyvinkin yksinkertainen työlaukku uupuu täysin pienestä laukkukokoelmastani. Pohdin pitkään Prada Saffianon sekä Mulberryn Bayswaterin välillä. Mutta nyt kuitenkin olen saanut vihdoinkin tehtyä päätökseni, ja ehdottomasti haluan että uusin tulokas on Bayswater, ja oakin sävyisenä. Ystävien kokemusten, mallailuiden sekä useiden googletteluiden jälkeen olen vaan todennut että Bayswater ajaisi parhaiten työlaukun virkaa arjessani. 

Bayswater_oak_m
Olen jo useaan otteeseen meinannut klikata tämän kaunokaisen ostoskoriin Mulberryn verkkosivuilla, mutta hinta on tällä hetkellä todella suolainen. Tiedä sitten josko koittaisin saada tämän laukun kätösiini ihan second hand yksilönä. Sillä ostinhan minä alexan sekä chanelinkin käytettynä, ja olen ollut kyllä todella tyytyväinen näihin hankintoihin. Näiden myötä on tullut myös aika monta euroakin säästettyä. Onhan siinä siis omatkin hyvät puolensa kun suosii second handiä... :)

18 comments:

 1. Tuo on niin upea laukku! Suosittelen ehdottomasti hankkimaan second handina jos vaan mahdollista :) Itselleni on juuri tulossa yksi second hand-löytö Mulberryltä;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä upea laukku, ajattoman kaunis! :) Onnea näin jo etukäteen uudesta tulokkaasta. Saako kysyä että mistä hankit hänet? :)

   Delete
  2. Facebookin Laatumerkkien fleasta! Ihan liian vaarallinen paikka, sillä siellä on todella usein kaikkea ihanaa ja varmasti aitoa,sillä ryhmässä on todella tarkka sensuuri :)

   Delete
  3. Iso kiitos tästä tiedosta! Liityin äsken kyseiseen ryhmään. :)

   Delete
  4. Hei loistavaa :) toivottavasti sinne tulee pian myyntiin Bayssi oakina tai ainahan voi laittaa ostetaan-ilmoituksen;)

   Delete
  5. Ja kuhan joku nyt hyväksyisi minut kyseiseen ryhmään, niin pääsisi sitten tutkimaan valikoimaakin näin alkuun. :P

   Delete
 2. Kaunis laukku! Omasta mielestäni second hand on aina paras vaihtoehto.. :) Ihanaa keskiviikkoa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sä oletkin Kaisa hyvä näiden second handien kanssa, vähän väliä saa ihastella hyviä löytöjäsi ja vielä kun osaat tuunatakkin asioita. :) Ihanaa alkavaa viikonloppua teidän perheelle! <3

   Delete
 3. Jos haluat lähteä Hesaan mallailemaan laukkua, niin tuun mukaan!! :) Toivottavasti nähdään pian! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, arvaa onko tätä yksilöä jo mallailtu. Niin mustassa että oakin sävyssä... :D

   Koitetaan saada vaikka syksymmällä löydettyä yhteinen pvä, niin keretään tytöt kasaan ja suunnistetaan jälleen yhdessä shoppailemaan. Ikävä. <3

   Delete
 4. Bayswater on kaunis ja käytännöllinen vaan on sanottava, että minusta se on kovin painava laukku. Rakastan omaa kaunotartani kovin palavasti vaan monesti se jää mukaan ottamatta painonsa takia. Vaan autolla töihin kun menee eikä siis tarvitse kantaa hirveitä matkoja niin on se ehdoton suosikkini.

  Nykyinen hinta, se on aika kova. Minä panostaisin itse varmaankin siihen second handina hankittuun malliin ennemmin, hinta olisi varmasti parempi. Ja hyvässä pidossa nahkakin kauniisti kulunut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä totta, että tämä on suhteellisen painava laukku. Minäkin kun kannan melkein aina puoli omaisuutta aina mukanani. Onneksi tosin köröttelen autolla menemään päivittäin töihin, ei huolta! :D

   Kiitos vielä keskiviikkoisesta! Olen niin iloinen että tavattiin. Ehdottomasti on pian nähtävä uudelleen. Kiitos vielä kaikesta. <3

   Delete
 5. Oi, mahtava päätös! Upea laukku! Mistä hankit second handina?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Henna, ja kiva kuulla että makumme kohtaavat. :) Ebaystä ajattelin ajan kanssa etsiä omani. :))

   Delete
 6. Onhan tää ihan sun näköinen!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin minustakin! Ja onhan tämä oak parempi väri kuin musta, ajatellen erityisesti syksyä / talvea? :))

   Delete
 7. Tuo on kyllä nätti laukku ja väriltään melkoisen täydellinen!:)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥