Friday, August 15, 2014

Uusia asusteita

Niin se vain on että se syksy tekee tuloansa. Säät ovat olleet viime päivinä meilläpäin todella syksyiset. Välillä on satanut vettä kaatamalla sekä ukkostanut, ja välillä ollaan taas saatu nauttia auringosta. Onneksi lämpöasteet ovat kuitenkin vielä pysyneet sielä +20 asteen puolella. Ihan vielä ei siis tarvitse olla kaivamassa syystakkeja esille! Olen kuitenkin muutaman ostoksen jo kerennyt toteuttamaan syksyä ajatellen. 

Heinäkuu-2014 302

Neulepuseroiden kaveriksi hankin Vilasta tämän näyttävän merihenkisen statement- kaulakorun. Minusta neuleihin saa luotua mielenkiintoa sekä uutta ilmettä kun kaulaan sujauttaa näyttävän kaulakorun.

 Heinäkuu-2014 298


Huivin vuorostaan löysin Hampton Republicin mallistosta. Huivit että korut ovat ehdottomasti niitä tulevan syksyn herkkuja joilla maustaa asun kuin asun. :)


Heinäkuu-2014 300


Heinäkuu-2014 303


Mites sielä ruudun toisella puolella? Joko syksy on mielessä? :)

6 comments:

 1. Niin herkullisen ihania vaateita ja asusteita oot löytänyt :) Kyllä huolisin ihan kaikki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kun makumme kohtaavat täysin, kiitos. <3

   Delete
 2. Kivoja löytöjä olet tehnyt!:) Kyllä minä ainakin jo odottelen syksyä ja sitä, että saa kietaista muhkean huivin kaulaan ja peittää varpaat nilkkureilla tai saappaailla!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama juttu täällä! Syksyn kerrospukeutuminen, ja kauniit asusteet ovat kovasti myös minun mieleeni. :))
   Kiitos Ella kommentista, ja rentouttavaa viikonloppua! :)

   Delete
 3. Mistä olet löytänyt tuon raitaneuleen? :) Minkä hintainen ja mitä materiaalia se on? Itselläni on myös uusi raitaneule haussa syksyksi ja tuo näyttäisi täydelliseltä! Samoin asusteet ovat kauniita. :) Tavallaan harmittaa kun kesä on kohta ohi, mutta toisaalta se on hyvä syy hankkia uutta piristystä vaatekaappiin.. ;)

  ReplyDelete
 4. Raitaneule on ostettu hiljattain Espritiltä, casualin heinäkuun mallistosta. Selkäpuolella on myös todella kaunis leikkaus. :) Neuleella hintaa oli 39,99€, ja viskoosin sekä polyesterin voimin tämä on valmistettu . Kyseistä paitaa saa myös mustalla sekä navyn sävyisellä raidalla. :)

  Ja sanoppa muuta! Mutta onneksi klassista raitaa voi kuitenkin suosia ympäri vuoden. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥